+1 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kanaması olup progestan kullananlar?? İlacı kullanırken kanamanın oldu mu normal mi ? Birde ilacı vajinadan kullandığında bimiktar geri gelme oluyor mu sizde de?

2 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
oluyor canim malesef benim 4. kutuda durmustu gunde 2 tane aliyordum hatta pardon durmamisti doktor suphelendi simdiye durmasi lazimdi o zaman bebek kaynakli degil dedi alttan muane etti megersem yara varmis orasi kaniyomus
(10 puan) tarafından
Benim çok minik kanamam oldu günde 3 defa verdi bana bende kullanırken kanama olmayacak diye düşünmüştüm korktum yüzden teşekkür ederim
(10 puan) tarafından
Birde vajina dan kullandığım a ilaç bir süre yatmama rağmen beyaz beyaz geri geliyor sizde de oliyormuydu
(1,691 puan) tarafından
bana doktorum agizdan almamis soylenisti ama baska bi ilaci o sekilde kullandim geri geliyor
(10 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,007 puan) tarafından
Oluyor kanama varken vajinal koymak zor için oral alın  isterseniz eğer kanamaniz çoksa
(10 puan) tarafından
Kanamam çok değil rahat koyuyorum onda sıkıntı yok ama kanamam durmuştu bir kere olmuştu zaten ilaca başladım yine kanamam oldu birşey olur diye korkuyorum tedavi olduğum halde neden kanıyor normal mi merak ettim
(3,007 puan) tarafından
Maalesef oldumu oluyor bende tüp bebekle çok yasadim eğer yerleşmeyse çok artmıyor ağrı da yoksa inşallah dikkatli olun yinede. O kanı durdurmuyor olacaksa eğer sağlıkla olsun
(10 puan) tarafından
18. Haftamdayim yerleşme değil çok teşekkür ederim yorumunuz için dinleniyorum artık hep inşallah sorunsuz biter

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 385 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nasipseanne__ (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Deryaaa (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,473,702 soru

24,128,568 cevap

333,913 kullanıcı

...