0 oy
1,540 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar merhaba buraya yeni katıldım uyuyamıyorum size derdimi yaşantimi paylaşmak istedm ....

Kizlar bn 3 yillik evliyim bn 20 yaşındayım eşim25 3 aylik da bir kızım var 

Gelelim derdime eşimin kıskançligina öncelikle evden çıkmam yasak ne olursa olsun cikamam arkadaş yasak komşu yasak düşünun rehberimde 5 kişi var o kdr 3 yıldır dışarı çıksam bile hep aynı şeyleri giyerim degşik bir şey giymem yasak ( evli barkli kadinim kime suslenecem) 

Bbm eşim kafes dovüşcusu tartışma olur bn söylenirim o sürekli bni dövmekle tehtit eder 

Her şeyim kısıtlı hiç bir konuda düşüncem olamaz fikrim olamaz herhangi birinin yaninda konuşmam yasak 

Eşi bu kdr kıskanç olan var mi aranizda merak ediyorum ya da bu hayati boyle yaşayan bn miyim sadece ....

65 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
Böyle insanları nasıl seviyorsunuz ben anlamıyorum, sevgi bu değildir. Sevgi karşındakini kısıtlamak değildir. Ne demek o yasak bu yasak. Herkes ayrı bir birey onun aklıyla hareket etmeye ihtiyacım yok çok şükür. Zaten eşim sizin eşiniz gibi biri olsaydı çoktan boşamıştım. Bu hayata kimsenin kölesi olmaya gelmedim. Bu hayat benim bu beden benim. Kocaysa koca ama herkes özgürdür. 6 yıllık evliyim bi gün olsun eşimin şunu yapma dediğini duymadım. Bende ona öyleyim. Birbirimize hayatı zindan edersek nasıl geçer o ömür. Bence sizde size yapılan kıskançlık adı altında bu şiddeti kabullenmeyin. Bırakırsa da bıraksın böyle bi adamla nasıl mutlu olabiliyorsunuzki zaten. Onun dediği gibi hareket ettikten sonra sizin bu hayatta kişilik olarak neyiniz kalıyor geriye? 
-Reklam-
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Kıskançlık böyle bir şey değil.
0 oy
(18,513 puan) tarafından
Benim esim de kıskanç ama bu kadari da fazla yani. Nasil dayandin 3 yıl 
0 oy
tarafından
20 yasindasin muhtemelen 19 olmadan evlenmissin. O yasta birine bir erkek bunlari yapar. Ama egitimi isi gucu olan yasini basini almis kndini koruyabilecek maddi manevi donanima sahip bir kadin olarak bana bunu kimse yapamaz. Bazi erkekler aldiklari kafinlarin hala cariyeleri felan oldugubu dusunuyor malesef.
0 oy
tarafından
Degisecegini düşünüyorsan sabret yok bu adam ömür boyu böyle kalır diyosan ve ailen arkandaysa yol yakinken kaç kurta kendini 
0 oy
(879 puan) tarafından
Hayat böyle geçermi ya ? bir ömür bunu yaşamak istiyormusun kendine bir sorsana . Ve birde Kızın varmış Yarın birgün büyüdüğünde nolacak Kızına da aynısını yapacak Ergenlikte kızın tabiki isyankar olacak bu seferde babası ona zarar verecek çünkü o potansiyele sahip biri belliki. valla canım  Ben derimki git ailenin evine 3 günlük dünyada böyle mahkum hayatı yaşamak ve kızına  yaşatmak akık kârı değil
0 oy
tarafından
3 yıllık evlisin 1 yıl bunun derdini zor çekerdim çocuğum yokken bosardim . Keşke bosasaydin bı de çocuk yapmışsın böyle bı adama
0 oy
(561 puan) tarafından
Bende 23 yasindayim e senelik evliyim bir buçuk yaşında oğlum var kizima da 6 aylik hamileyim :D 

Benimde eşim cok kıskanç ama konusmam yasak değil Allah tan sadece dışarı cikamiyorum tek başıma kiyafete falan gelincede bende senin gibiydim ama yavaş yavas aşiyorum o durumu zamanla duzeliyo diyebilirim yani inşallah seninkide oyle olur suslenmeyi bende yapmiyorum ama o benim kendi tercihim insanlarin öküzün trene baktigi gibi bakmasindan aşırı derecede rahatsız oluyorum onceden çok yapardım bi biraktim makyaji öylecene kaldı simdi evde bı sürme cekeyim gozume diyorum unutuyorum elim gozume gidiyo simsiyah oluyo her yerim :) ama şey ya seninki biraz abartmış konuşma ne alaka hic mi insan icine cikmayacaksin yani eşinin akrabalarından gic gelen giden olmuyomu evinize orasi tuhafmis hakkaten . Cocuklugumdan beri tanidigim cok yakin hatta en yakin bi arkadaşım var bu sene Ağustos ta 4. senemiz dolacak onunla bile evlendikten snra 7 kez falan görüştük birinde de kendisi de vardi yanimda kıskançlık basa bela yani kısacası . Dovme konusunu da şakadir heralde diye düşünüp yprum yapmiyorum diyecek bisey bulamam çünkü
0 oy
tarafından
Benimde öyleydi çok şükür 2 çocukta değişti biraz şuan dışarı tek çıkabiliyom oda artk söylendim kafasına dank etti galiba senin anlattığın herşeyi bende yaşadım... aslında sıkıntı bizde deyil eşimiz paronayak  yaptıkları şeylerin bize de yaşayacaklar korkusu var ben hep derim kişi kendinden bilir işi 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ah be bacım evlenmeden önce hiç mi anlamadın ruh hastası olduğunu 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
CNM  hemen hemen ayrıyız   

Bende dışarı tek çıkamam  annesi  abisi yada kardeşiyle  giyinme tesettürün pantolon istiyorum o illa etek diyor  benimde arkadaşım yok samimi ayrıyız CNM bende sendenim
0 oy
tarafından
Yakın da kırmızı odadaki boncuk gibi olmazsan iyidir 

Eşinin kıskançlık değil hastalık 
(4 puan) tarafından
Yok artik benim kızım var kimsem yoksa arkadaş yoldaş bana o kadar olmam allah korusun
tarafından
Aynen allah korusun ve allah yardım etsin inşallah eşinin tedavi olması gerekiyor
0 oy
(25,319 puan) tarafından
Yok değil ilk başlarda kıskanırdı ama yine bu kadar değildi biraz var halen ama sen resmen mahkumsun evli değilsinki
0 oy
tarafından
Adam müsveddesine bak ya senin üzerinden egosunu tatmin ediyo, irrezil. Sana her şey günah yasak ama o demek ki kendini senin üzerinde baskı kurarak ilâh sanıyor. Bazı erkekler böyle kendi her haltı yer ne namaz vardır ne niyaz amaa karısının üzerinde baskı kurar kurar sanki din sadece kadınlara inmiş kendisini tanrı gibi görür .
0 oy
(119 puan) tarafından
Sana sahip çıkıcak ailen yok mu canım ?
(4 puan) tarafından
Ailem var arkamda
(119 puan) tarafından
Ee canım ne için sabrediyosun peki çok mu seviyosun ?
0 oy
(79 puan) tarafından
Aynı hayatı eşinizin kendi yaşamak istermiydi acaba sadece bu geldi aklıma kafamda deli sorularrrr
(4 puan) tarafından
Gidecegi yere gitme gec oldu desem örnek
Bana direk dır dır etme konuş konuş otur sen burda der çıkar gider
(79 puan) tarafından
Eşinizle konusamiyorsaniz ailesi ile sağlıklı bir iletişim kurup kendinizin zor bir durumda olduğunuzu anlatmalisiniz yarın o çocuk park isteyecek sokak isteyecek okul isteyecek ozman napcaksiniz
0 oy
(168 puan) tarafından
Benim eşimde beni bi yere göndermez ama sizinki kadar değil, eşim çöp dökmeye bile kendi çıkar tek başıma asla biyere göndermez(mecbur kalmadığı sürece) eltimle altlı üstlü oturyoruz oraya gitmeme karışmaz ama sizinki neden bu kdr abartılı aceba çok kısıtlıyor sizi çok bunaltır bu durum insanı, bende bunalıyorum ekmeğimi bile gidip alamıyorum :/

Zamanla değişir diye bekliyorum bakalım.
(4 puan) tarafından
Ben de bekliyorm o degişecegi zamani 3 yil oldu ama bekliyorm daha bakalim
0 oy
tarafından
Benim eşimde kıskanç  

Ama beni toplumda hep arkamdadir konusmadigim zaman kızar 

Hep benim fikrime önem verir bütün aile birşey yapicaksa önce bana sorar 

Hiç dovmekle tehtit etmedi edemez..

Makyaj yapmami istemiyor ama evde sürekli yaparım  onla özel bir yere gidiceksek yaparım 

Evet tek başıma pek bir yere gitmeme izin vermezdi ama artık mecbur kaldı 

Perdelere takıntısı vardı oda karşı binamızda internet cafe var ondan kaynaklı yani 

Senin arkanda durmuyor sana söz vermiyor biraz baskila canım onu
0 oy
(137 puan) tarafından

Pardon da kocan şizofreni hastası mı ? :sick: 

Ne saçmalık hangi devirde yaşıyoruz kocan biraz cahil kalmş
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Bu kıskançlık değil bildiğin zorba . Evliliği resmen haram kılmış sana nasıl evli barkki kadın güzel giyinemz başkasına süslenir düşüncesine giriyor. Nasıl arkadaş yok dışarı çıkma yok seninbildigin eve mahkum etmiş. Alınma ama demek ki senin eşin dışarda herkese bakıyor o yüzden böyle kişi kendinden bilir herşeyi sen böyle bi adamdan nasıl çocuk yaptın ki. Biz üç buçuk yıldır evliyiz . Eşim sürekli der güzel giyin sürekli alışverişe cikarr beni. İşteyken kızla çık gez der . Bu hayatı yaşamak zorunda değilsin al karşına konuş nereye kadar böyle sabredicen ki

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 521 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 806 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,411 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 694 göst.