uyumak ne güzel bir şey ama bu gaz sorunu bitmez ya offf bizimde 41 gün oldu erkek bebekleri daha gazlı olurmuş benimki de öyle bizimkide burnu tıkalı abisinden bulaştı galiba
Evet aci gercwklw bu sabah yuzlestim. Besik yatagimin dibinde hemen kizim sabah 6.20 gibi agladi emzirdim koydum besigi salliyordum ama nasil soguk üşüdüm ince pike vardi bide ustumuzde kolumu cikarip besigi sallamaya bile erindim kizimda uyumadi zaten kalktik babamizi yolladik ise kizimin bakimini yaptim ayagimda uyudu simdi yeni ablasida kalkmadi daha bende kahvalti yapcam hazir onlar uyurken cok uykum var
Bebeğim 8 günluk ve ben artk zombi gibi geziorum
Uykuyu zaten unuttukda dün resmn aç gezdm khvaltı bile yapamadm. Bir de rahatıma çok duşkun bi insandm ben şmdi çokk zor gelio herşey
Ev temizlği dsenz yok ymek dsenz yok, bitik haldeym anlıcağnz...
Bnd ayni durumdaym canm uyumayinca sutumde azalio
Bende çok erken uyandım sebepse oğlumun dış dış cikarmasi yani öyle düşünüyorum alt iki çıktı sıra üst ikide bağırarak uyanmalar 15-20 dakikada bir kipirdanmalar ağlama krizi yanımdan gitme kucakta indirme tarzi nazlanma çocuğum başka bı çocuk oluyo resmen yorgan altı keyfini bırak uyuyabilsek daha ne istiyon
1,488,274 soru
24,327,730 cevap
345,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın