+2 oy
2,039 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşinizin maaşını sordukları zaman cevaplıyor musunuz? Net söylüyor musunuz. Şahsen, ben sıkıntıya giriyorum sanane yani niye soruyorsun. Burada birbirimize söylüyoruz sıkıntı yok ama eş dost aile arkadaş çevresinde sorulmaması lazım bence yanlış mı düşünüyorum 

55 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ne benim ailem ne eşimin ailesi kimse bilmez ne kadar aldigini gerek yok zaten kimse de sormaz ne eşime ne bana 
tarafından
En güzeli, ama bizimkiler çok fesat o zaman :)
-Reklam-
0 oy
(817 puan) tarafından
Ay sorarlar sınır olurum ama saf gibide cevap veririm. Ne bılım söylemezsem yanlş anlarlar diye direk asgarı ücret işte diyip geçiyorum. Eşimin ne kadr aldıgını ne yaptınj bılrm ama sorgulamam kadın paranın hesabını kitabını yapınca bereketı gidiyo kacıyor sen benım para aldıgımı bıl ne kadr istiyosan onu söyle vereyim hesab kıtap yapma ben yaprm cok dile gelmez para der ne bende karısmam ama bılrm yani
tarafından
Benim param ondan mı bereketsiz kız :(
(817 puan) tarafından
Valla bılmıyorum canm :) benımde öyle oluyor calsıyorum benımkını de eşime veririm kendıme harclık bırakırım nere gider bılmıyorum ama eşimin asgarı ücret olmasına ragmen bitmez:) Hz. Allah calısmayı eve ekmek getirmeyi erkeklere vermiş heralde ondan oluyo
0 oy
tarafından
Hayir aldigi paradan daha az soyluyom yoksa gozleri oluyo
tarafından
Ahahah aynı ben :)
0 oy
(599 puan) tarafından

Ben tam biomiyroum ki başkasına diyem:D

tarafından
Ahaha :) en güzeli boşver :)
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Eşim de bende öğretmeniz, az çok biliyorlar o yüzden sormuyorlar.. soran olursa da şükür karnımız doyuyor diyorum.
tarafından
Kesin 10 15 milyar gelirleri vardır diye yprumluyorlardır kendileri :))
0 oy
tarafından
Para muhabbetinden hoşlanmıyorum hiç kimse soramaz çünkü her ortamda bunu dile getiriyorum hesap yapılmasından hoşlanmıyorum diye yalnız şu an para muhabbetinin dönmediği ortam yok malum durumlardan dolayı 
tarafından
Evet herkes karşındakinin durumuna bakıyor ve merak ediyor.çok ayıp ama herkese cevabını veremiyoruz maalesef
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bide maaş günün ne zaman diye soruyorlar ya sinir oluom malak gibiler:D
tarafından
Onlarda ayrı alem :)
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben böyle seyleri sorun etmem, soran olursa söylerim. Kimden neyi saklayacagım ki. 
tarafından
Öğrenince ellerine bir şey geçmiyor ki :)
(7,118 puan) tarafından
Öyle de meraklarını gidermiş oluyorum işte :)
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Eski post ama ben bilmiyorum diyorum gercektende bilmem ;))
0 oy
tarafından
Bilmiyorum diyorum ve gerçektende bilmiyorum
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Hortlamış.    
tarafından
:)) evet ya bende şaşırdım
0 oy
tarafından
Hiç soran olmadı ama ben eşime bile kaç tl alıyorsun diye sormadım icin. Bende bilmiyorum maaşini
0 oy
(163,472 puan) tarafından
hortlamis yine      
tarafından
:))) evet ya

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 502 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yasmnkaya (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 623 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu