+1 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,499 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öncelikle gece yatmadan önce kahvaltıda yiyecekleri mi kalori hesabını yaparak listesini oluşturdum buna istinaden ilk olarak uyandığımda kahve baş tacımw olduğu için sabah kalkınca aç karnına 1 bardak hindiba kahvesi içtim

Kahvaltı da ise

* 3 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi ve çökelek peynir ile yaptığım  az tereyağı ile yumurta

*3 çeri domates küçük boylardn

*3/4 dal yeşillik

5 adet zeytin 

3 /4 adet muz

1 tatlı kaşığından az tahin helvası

Ve 2/3 lokma bakın dilim demiyorum lokmacık somon ekmek . Evde tam buğday ekmeği yok  ama onuda bugün yapacağım tam buğday unu var.

Ve bu liste gayet de doyurucu geldi ama muz ile kayısı değiştirebilirim . 

Diyetteki bacılar sizde paylaşın aydınlanalım ☺️

❤️Seviliyorsunuz sayenizde sadece karın değil gözümü de doyurmayı öğreniyorum..

5 Cevaplar

+1 oy
(163,322 puan) tarafından
helva olmadi   
(1,499 puan) tarafından
Hmm zeytin ve muz muz yerine kayısı daha doğrusu wkmwk katmayınca  doyursun dedim ama oda tutmadı iki çatal aldım zaten. Ama olmasa tümüyle çıkarayım onu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytin muza ve helvaya gerek yok bence canim diyetteysen
(1,499 puan) tarafından
Zeytin veriyorlar sanki kuzum dün hesapladım dankalorilerini öyle oluşturdum ama helva çıkabilir evet
0 oy
tarafından
Diyetteysen helvayı ve muzu cikarman gerekir canim
(1,499 puan) tarafından
Bende doyurur diye iki çatal almıştım helvayı . Muzda tutmadı hu vay anasını ☺️☺️
tarafından
Çıkar canım onları ayrıca kuru meyveler de daha çok şeker oluyor illa meyve yiceksen ara öğünde yarım miz ye ve peşine ya bir bardak süt yada 3 kaşık yoğurt ye
(1,499 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım
0 oy
tarafından
Muzu kahvaltıda değilde öğleden sonra yesen iyi olur cnm
(1,499 puan) tarafından
Tamam  vardı yarım oğlumla bölüşelşm dedik 3 dilim kendime ayırmıştım ama çıkarayım en iyisi
0 oy
(143 puan) tarafından
Helva kilo aldirir cnm tereyagi yerine zeytin yagi kullan 
(1,499 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
30 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulervam03 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
18 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzkrm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,969 soru

24,051,544 cevap

329,691 kullanıcı

...