0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğimin gözüne bişey kaçmış demiştim ya. Az önce küçük bı operasyonla aldılar ama ameliyattan sonra doktor bebeğinizin gözünde katarakt olusumu var dedi şok oldum. Bebeklerde bilmiyordum. Metabolik hastalıklardan falan olabiliyormuş. Allah'ım indallah bişey çıkmaz. Hiç duydunuz mu böyle bişey

6 Cevaplar

0 oy
(54,207 puan) tarafından
Gecmis olsun canim
tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah bizde de ırsi baba tarafı 8 kardeşiz bir bende vardı 5 yıl önce iki gözümden de ameliyat oldum Allahin izniyle hiç bir şey olmaz 
tarafından
İnşallah ya bizde hiç duymadım hani bide bebek olunca üzüldüm
tarafından
Üzülme annesi Rabbım acil şifalar versin inşallah kuzucuğa
tarafından
Amiin inşallah teşekkürler
tarafından
Merhaba kaç yaşında katarakt ameliyatı oldunuz acaba
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallahhh canım ne kaçmıştı peki gözüne 
tarafından
Bilmiyorum ki
(1,151 puan) tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun
tarafından
teşekkürler
(1,666 puan) tarafından
Geçmiş olsun...Gözünden çıkarınca söylemediler mi yada sormadınız mi nedir diye?
tarafından
Canım minik bı parca belli değil ki ne olduğu. Hemen fark etmediğimiz için yer etmiş etrafı lezyon toplamış onu temizlediler
0 oy
(163,573 puan) tarafından
gecmis olsun    
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(1,666 puan) tarafından

Geçmiş olsun...Gözünden çıkarınca söylemediler mi yada sormadınız mi nedir diye?

0 oy
(3,865 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim kız kardeşimin bebeği doğuştan kataraktlı doğdu ve çok nadir bir durummuş bu. Babasından ırsi geçmiş öyle dedi doktorlar. Bebekken 40ı çıktığında iki gözünden de ameliyat oldu katarakt alındı. Kataraktla beraber mecburen göz mercekleri de alındı. 4 yaşına kadar yani 2 ay önceye kadar çok kalın camlı gözlükle ilerlediler. Bazen taktı, takamadı, 23 derece falan bozuktu gözleri zaten. 2 ay önce gözlerine birer hafta arayla mercek yerleştirildi ameliyatla. Çok şükür başarılı geçti şimdi iyi maşaAllah. Gözleri 3.75 civarı falan ve gözlüğü daha ince daha güzel. Üstelik ameliyattan sonra konuşması, dikkati, çevreye ilgisi falan da değişti kuzumun..

Velhasıl zorlu da olsa bin şükür çaresi varmış.. Uzun uzun anlatmak istedim bizde çok üzülmüştük buraya kadar geldik. Üzülme sakın tekrar çok geçmiş olsun. 
tarafından
Ne kadar güzel ayrintili yazmissiniz Allah tüm yavrulara şifa versin inşaAllâh
(3,865 puan) tarafından
İnşaAllah canım benim inşaAllah başımızdan geçtiği için hepsini söylemek istedim faydası olur umarım☺️
tarafından
Elbette faidesi olur :)
tarafından
Teşekkürler yorum için sizin bebeğe de geçmiş olsun. Bizimkinde minicikmis daha ameliyat gerektirecek kadar değil ama oluşmaya başlamış takip edilcek altinda yatan bı hastalık var mı diye arastirilacakmis

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap

336,520 kullanıcı

...