0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
Kızlar sağ göğüste kitle vardi 1 senedir kemoterapi gördü ameliyat oldu 2 ay oldu ameliyatı olalı şimdi de ışın tedavisi görüyor önceden çok acıyordum sürekli yardım ederdim zaten hicbisey yapmiyo kendisi evde kolunu bile oynatmıyor ama laftan da geri kalmıyor yok böyle olsaydı yok şöyle olsaydı herseye Bi laf bende konuşmuyorum kendisiyle takmıyorum dün de sofradayiz eşimle kardeşi arasında kız kardeşi 20 yaşında tartışma çıktı hemen kaynanam da eşime bagiriyo neyse kocam bisey sordu annesine oda cevap vermiyo mal mal trip atiyo eşim de sana noluyi benle onun arasında şu evden gidiyim o zaman gorucem seni dedi kaynanamda güle güle diyo gülüyo bende ters ters baktım kızımı bırakın gidin diyo kızıma bisey demedim ama o anladı tavrımdan yumuşak yumuşak konuşmaya çalışıyor vsieyler diyo ama ben mesafemi koydum muhatap olmuyorum ne bilim değişik Bi insan ya memnuniyetsiz salatanın tuzu çok olmuş söyledi işte bu çok tuzlu olmus şu böyle olmuş kayinpedetim sus da ye biseye de kulp bulma dedi ne var onda söylüyorum bilsinler işte filan boş boş konusuyo işte siz olsanız tavrınız nasıl olurdu polemiğe girmiyorum karşılık versem çok kötü olur çünkü eşim aşırı sinirli biri annesine yanlış bisey söyler ters çıkar o yüzden susuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Sinirleri bozulmus kadının niye öyle davranıyosunki rabbim şu kaynanalari gelinlerin eline düşürmesin gercekten bizim koydede bi adam var 30 yaslarinda falan oda kanser ne yemek yiyo ne disari cikiyo piskolojisi bozulmus bagryo sinireniyo kufrediyo surekli insanın ölümünü bilmesi kolay biseymi sende bise deme biraz sabret nolur yani belkide az bi omrü kaldı ölunce başın goğemi ercek kendini onun yerine koy bi sende yaslancaksn kaynana olcaksın haline üzulmen lazm güzel ağırlaman lazm benim kaynanam olsa sevmem kendisini ama öyle bise olsa en güzel şekilde ağırlarım bakarım o yüzden fazla abartma yani sen güzel davran bırak o naparsa yapsn sonunda yine senden helallik isticek öbur dünyasıda var 
tarafından
Kız bişey demrmiş ki oda ölüm korlusı varsa az iyi geçineyim de kul hakkına girmiyeyim demesi lazım
(669 puan) tarafından
Orası öyle ama kanser piskolojisi gercekten kötü benim annemin kaynatasi uvey dedem kanser oldugunu öğrenince yemeden icmeden kesilmis eski raporları gosterip bise yok sende demisler sevinmis yemeye baslamıs bazi seyler insanın elinde degil belki oda pisman oluyodur ama is isten geciyo sen iyiligini yap bosver onun yaptığını oda öteki tarafta versin sualini
(498 puan) tarafından
Canim benim yaptığım iyiliği kimse yapmaz kimse çekmez onu kanser olmadan önce daha beterdi arkadaşın da dediği gibi insan memnun olur nankörlük yapmaz zaten psikolojisi bozuktu tamamen gitti ben elimden geleni yapıyorum ama bizimde Bi sinir çizgimiz var herseye laf yapmasın sussun otursun
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öncesini bilemem canım ama kayınvalidenin psikolojisi bozulmuş bellii. Benim eşimim teyzeside ameliyat oldu göğüsten kemoterapi, ışın ve akıllı ilaç aldı. Onun tedavi sürecinden 6 ay önce kadar da kayınvalidem kalpten ameliyat oldu evim yakın diye hergün yemek yaptım götürdüm gittim dip köşe evlerinide temizledim çocuğumda onlara moral oldu. Dualarını da aldım. Sana tavsiyem içine atma arkana at konuşur konuşur susar duyma canım. Zaten eşin sinirliymiş birde sen gerilme sonra yarın bi gün annesine bişey olduğunda eşin vicdan yapar birşey der sana sıkıntı olur. O yüzden eşinde olsa kimseye laf verme 
(498 puan) tarafından
Zaten bozuktu canim önceden daha beterdi öyle yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah
(386 puan) tarafından
Allah sabır versin kuzum hakikaten zor işin. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
(498 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 261 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
+2 oy
16 cevap 398 göst.
0 oy
6 cevap 352 göst.

Kategoriler