0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün sabah boynum tutuldu bu saat olmuş hala düzelmedi kafayı yiyorum artık ağrısı sırtıma vuruyor canım çok acıyor dünden beri sıcak su torbasıyla geziyorum asla düzelme yok canım aciycak diye kendimi kasmaktan sağ omzum kasıldı iki tarafta beni mahvediyor ne yapabilirim

7 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Viks sür eşarp Bağla canım
tarafından
Viks yok cnm sabah alırım olmazsa ://
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Ilik bi dus almak seni rahatkatir gecmis olsun cnm veya kasgevsetici sureblrsin
tarafından
Aldım cnm eşim kas gevşetici ilaç verdi krem sürdü asla banamsn demedi
0 oy
(163,340 puan) tarafından
limon kolonyasiyla ovalasin esin sabahda yakı al eczaneden
tarafından
Kolonyada denedik anlık ferahladi yine aynı dünden beri defalarca masaj yaptırdım yok sabah aldıricm
0 oy
tarafından
Bir dus al canım sonra birisi masaj yağı veya kremle masaj yapsın geçer inşallah 
tarafından
Aldım cnm asla geçmiyor ilaç içtm yine yok
0 oy
(14,959 puan) tarafından
Bengay ağrı kesici krem var onu tavsiye ederim 
tarafından
Eczaneye gidicem inşaallah bakayım cnm
(14,959 puan) tarafından
Çok iyi geliyor canım geçmiş olsun
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Fıtık mi var geçmeyen agriysa boyun fıtığidir
tarafından
Bildiğim kadarıyla yok ama sık sık agrir
0 oy
(702 puan) tarafından
Bi sprey var cnm kullan iyi geliyor o sicak su sicak dus nafile dahada agrisi artiyor ne kalkabiliyon ne donebiliyon boynun egik geziyon paiont ice spreyin adi etkili eczaneden al alirkende soyle boyun tutulmasi diye
tarafından
Kesinlikle öyle hiç bişey yapamıyorum ya hepsini denedim olmadı eczaneye gidecm inşallah
(702 puan) tarafından
O dedigim spreyi al cok etkili ben neler yaptm gecmedi ama iki ker3 sprey siktm Allaha sukur gecti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
2 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,227 soru

24,069,247 cevap

330,529 kullanıcı

...