+2 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından
Ben 20 yaşındayım 5 aylık oğlum var :) rabbim nasip ederse bidaha çocuk düşünüyorum ama sizce kaç yaş olmalı ben diyorum oğlum 4 yaşındayken bı kardeşi olsun inşallah 

34 Cevaplar

+1 oy
(8,202 puan) tarafından

Benim oğlum 3 yaşında ben 27 yaşındayım en az 1 sene daha düşünmüyorum erkenden bebeleri dizmeme gerek yok :D

(581 puan) tarafından
4 en ideali ozaman :))
-Reklam-
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Zaten en ideal yaş araliğı 3 buçuk 4 yas
(581 puan) tarafından
Sanirimmm
0 oy
(852 puan) tarafından
4-5 yaş bana göre ideal
0 oy
(399 puan) tarafından
En guzeli 4 yas...benim 2 kizim var buyugu 6 yasinda kucugu 2 yasinda ...2 yil snra rabbim nasip ederse bir tane daha isterim:)
0 oy
(560 puan) tarafından
3  olabilir çocuklarımın arası 3 yas
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sen kendini nezaman hazir hisediyosann inşaAllah 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kendini ne zaman 2. Çocuk için hazir hissedersen o zman bence
0 oy
tarafından
Kizim 5 yasinda  2. Kızıma hamisim aradaki yas aralığı iyi . Kizim artık buyudu kendi ihtiyaçlarını karşılıyor ve bana destek çok yakın yas aralarliklarinda anne her iki çocuğa da yetemiuor 
(228 puan) tarafından
benim oglanlarin arasi tamda sizin gibi  ..iyi  bir sikinti olmuyor
tarafından
Zelalim evet ayniyiz:)) ben daha doğurmadım 8 haftam kaldı:)) yetiscem sana
.
Evet aradaki yas farki iyi böyle olunca herseyde destek olur abla.
tarafından
Aynn tatlim. Kizimla full ilgilendim sukur cok guzel ytstrdm bana hep yardimci hem arkds hem kiz kardes gibi. Kardesinede tam ablalik yapio. Hic bsydende eksik kalmadi. Ona bakinca vicdanim sizlamio ;)
tarafından
En güzeli canim yas aralığı çok ideal. Maşallah kuzucuklarima rabbim korusun cümlesini.
Darısı bize ins kızımda  güzel abla olur inşallah
tarafından
Amin amin. Insallah canim. O simdi herseyi anlio ne heyecanlidir :)
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Günde bu posttan kac defa aciliyor nezaman girsem ust sirada :D bende ilk 20 yasimda dogum yaptin ikinciyi 3 yil sonra :)

0 oy
(1,310 puan) tarafından
Şu an 2,5 yaşında kızım var ve düşünüyorum 2. Yi Allah nasip ederse, zaten olması, doğması 3-3,5 yaş olur arada o da ideal diye düşünüyorum
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bebeğin uslu galiba.bn kızım o ayliktayken ölmeyi düşünüyordum. Kurtulurum belki diye . Şaka bı yana bnm kızımla oğlum arası 4 yaş olacak. Bilemiyorum en iyisi hangisi
0 oy
tarafından
Yaşın daha 20.10 yasa kadar yolu var.tavsiyem oğlunu büyüt eğitimni tamamla.20 li sonlara doğru ikinciyi yap.
0 oy
tarafından
B3nde 19 yasindayim 15 aylik kizim var ama ikinciyi düşünmüyoruz canim tek çocuk yeterli geliyor 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Buyugum 5 yasinda kucugum 4.5 aylik. Bence ideal :) ama senin yasin sanki pek ideal  degil sanki : D

0 oy
(163,427 puan) tarafından
bizde 2 yas olcak
0 oy
(38 puan) tarafından
3 buçuk yaşında bir kızım var2 aylık oğlum kendimi çok ama çok suçlu hissediyorum arada bu kadar yaş farkı olduğ için asla tavsiye etmiyorum bence yaş aralığı çok olmamalı
(2,277 puan) tarafından
Nasıl yetiyorsun cnm peki?
tarafından
Neden suçlu hissediyorsun
(38 puan) tarafından
Kızım aşırı kıskanıyor kardeşini ve çok kötü etkileniyo hep hasta
tarafından
Benim oglumunda kıskançlıkları başladı.  Bebegim 4 aylık oğlum 2 buçuk yaşında.
0 oy
tarafından
Ben nasipse oğlum 2 yaşını geçince denemelere başlayacağım ama senin yaşın küçük ne zaman oğlun tuvalet eğitimini falan tamamladı o zaman yapabilirsin. Ben 32 olduğundan acele ediyorum
(2,277 puan) tarafından
Ben 35 olacam cnm. Kızım 20 aylık. İkinci için acele etmiyorum. Valla çocuk büyütmek çok zor
tarafından
Öyle canım çok zor benimkide 10 aylık çok zorlanıyorum ama 35 ten sonra yumurta kalitesi düşüyormuş hem onun peşinde koşmak var belli yaştan sonra zor oluyor. Nasipse ikisi büyüsün sonra rahat edeyim inşallah
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Benim kardeşimle aramda 11 yaş var başka kardeşim yok ben annemin yerinde olsam o kadar yaş bırakmazdım ideali 2-3 yaş benim fikrim
0 oy
(2,147 puan) tarafından

Ben 3 çocuk istiyordum oğlum 1 yaşına gelsin hemen baslicam derdim ama pek öyle olmadı.

Büyüdükçe yaramaz oluyorlar 1 hafta sonra 28 aylık olacak yaza erteledik çocuk işini.:P

3 yaş en ideali bence

(581 puan) tarafından
Birlikte buyusunler bence :))
0 oy
(3,405 puan) tarafından

3 er yaş var ablam abimle aramızda:)3 6 9 diye gidiyor:D

(581 puan) tarafından
Ahahah :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 233 göst.
0 oy