0 oy
1,474 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar allah askina bana diyin ki irem sen haksizssin o zaman bu kadini dovme fikri aklimdan gidecek.

Ben suan oturduğum binaya taşinali 7-8 ay falan oluyo buyuk ihtimalle tasindigim gun karsi capraz komsum geldi cay falan getirmis aramiz iyi o gunden belli 

Ama bu hanim abla surekli benden bisler istiyo gecen saat gecenin 3unde kapima geldi. Esim uzun yoldan yeni gelmisti açamadim kapiyi delikten baktim ama açmadim cunku hiccc musait bi zamnda gelmemisti kizlar anladiniz siz. Neyse kapiyi caldi caldi gitti sonra wpden mesaj atti irem neden kapiyi acmiyorsun ayip ediyosun diye cevap vermedim sabah aradim abla evde degildim kusura bakma dedim. 

Benden 1 ay once falan ayakkabi almisti (asla aldigi seyi ben istemeden getirmiyo) vermedi bende ayip olmasin diye istemedim tüm kısı benim botlarimla gecirdi:D neyse işte bugun markete giderken kapinin onunde ayakkabilarimi gordum kapisini caldim acan olmadi bende aldim ayakkabimi. Biraz once esim aradi esimi aramis kadin demis irem niye boyle yapti ona cok kirildim sanki ayakkabisini yedik. (Kendisi kapici o yuzden binadaki herkesin numarasi var) dedim ne alaka seni ariyo kapattim kadini aradim bana diyo ki ben seni arkadas bildim soyle boyle. Dedim abla herseyi bi kenara attim esimi hangi cesaretle ariyosun beni neden aramadin bana gelmis diyo ki seninle kustumde ondan esini aradim. Dedim sakın bidaha oyle bise yapma hatta mumkunse benimle tüm iletisimini kes diyip kapattim. 

Allah askina simdi ben haksizmiyim kocamı aramak ne demek ya ? Kadin surekli benden tuz seker vs vs bisler istiyo ha istesin helali hos olsun ama alisti benim iyi niyetime artik suistimal ediyo bu niyetimi 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı komşudan bendede vardı :D acaba benim komsummu sonra kovdurduk herşeye burnunu sokar benim kocamla konuşmak için eve giriyordu zorla tam bir gevşek karşıydı insana bulaşır dedikoducu un teki son ses müzik açar assagi sopayla vurur TV sesini son ses açar çok pis bir kadındı :( onun yüzünden ve gebelik zehirlenmesi yaşadım hiç muhattap olma derim uzak dur kesinlikle öyle insanlardan
tarafından
Baciimmm beni bi tek sen anlarsin kiz :D
tarafından
Valla çok iyi anlarım biz o kadın vitmeseydi kesin taşınacaktır kafaya koymuştum ev sahibiyle eşim ciddi konuştu en son çıkarttılar hep milleti birbirine kattı laf götürüp getiriyordu Allah ıslah etsin ya valla eşine şöyle açmasın kesinlikle daha çok yüz buluyor hatta tavrını koysun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla Allahin yanında iyiliğin varmış böyle bir olay yaşanmış ki irtibatı kesmek fırsatı bulmuşsun.
tarafından
Amann benden uzak olsun manyak kari
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Gece üçte kapıyı niyemi açmadın diyo sana yani ben gece üçte kapını çaldım eşşeklik bende demiyor pardonda buna resmen taciz derler önüne set çek yoksa çok başın ağrır kızım.
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis. Benle muaattap.olmaz su saaten sonra
0 oy
tarafından
Ya insanin bir kalitesi bir kalibresi olur. Yok ben asla bu kalitede insanlarla arkadaslik komsuluk yapmam . Allah dostunda dusmaninda akillisini versin. Gece 3 te kapiya dadanmak ne ya.
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis. Ben iyi niyetime yenik dustum
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yolacaaan zaman çağır beni hemen gelirim kankito
tarafından
Zaten yakinsin bana 20 dakkada burda olursun aşko :D
(14,412 puan) tarafından
Hea aynen
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Gece üçte kapıyı çalması?
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis
0 oy
tarafından
gecenin 3 ünde kapıma geliyor dedin ya kadın tek kelime ile dengesiz 
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis
tarafından
Ne olursa olsun gece 3 de gelinmez
0 oy
(1,405 puan) tarafından
Ay ben anlamıyorum komşudan ayakkabı almak nedir ya kardeşin olur giyersin beraber ayakkabilarini ama komşu çonucta  ayağında mantarmi var ne var nerden bileceksin iğrenç bence sen en baştan yapmişsin hatayi yüz vermemek lazim  ben yeni evime taşinali  1 ayı geçti kimseyle muhattap olmuyorum geçen Bi teyze geldi müsaitsen  eve gireyim dedi müsait değilim dedim gonderdim valla
tarafından
Evet yuz verdim ama iyi niyetime yenik dustum iste ayakkabiyi da makineye attim
(1,405 puan) tarafından
Terbiyesiz kocani  aramasida ayri saçmalik
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Gecenin 3 ünde prezervatif falan mı istiycektiki tövbe yarabbim.

İlişkini kes o kadınla daha muhatap olma
tarafından
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kimseden bişey istemem o yemeği yapmamayı yeğlerim ki ayakkabı nedir eşi aramak nedir bir daha asla muhattab olma yüzsüz ya birde verdiğini geri alınca triplenmek nedir kız bu yüzü nasıl verdn ayakkabını vs istemeye nasıl cesaret buldu
(7,827 puan) tarafından
Birde gece üçte gelip birde hesap soruyo yuh vallaa
tarafından
Kessinlikle bende oyleyimdir daha bir kere kimseden bise istemedim annem bana oyle ogretti. Ki annem ilk gun dediki irem bu kadindan uzak dur ama iste iyi niyetime yenim dustum
(7,827 puan) tarafından
Asla daha selam bile verme yüzsüz birisi belli yakında yine yalaklanır
0 oy
(4,047 puan) tarafından
Kesinlikle uzak dur
tarafından
Artik uzagim
(4,047 puan) tarafından
İy yparsin  valla
0 oy
(1,784 puan) tarafından

Haklısın ama dovucek kadar değil sadece yüz bulmuş astarini istiyo eşini araması baya abartı olmuş ben nasıl tepki verirsin bilmiyorum:angel:

tarafından
Yok yok dayagi hak etti kocami arayarak
(1,784 puan) tarafından
Kocani arayıp samimiymis gibi seni şikayet etmesi kavga sebebi resmen ama yine de sinirlerine hakim ol sonuçta eşine başka türlü bişey dememiş haksız duruma düşme
0 oy
(469 puan) tarafından
Kocanda gözü mu var günah almak istemem ama gecenin 3 ünde kocan yeni gelmiş ne işi var manyak mi ne dengesiz insanla uğraşmak zor
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis. Kiz bende ona ayar oldum ya bide esiyle yeni ayrildi
(469 puan) tarafından
Gecenin ucundemi istenir o hayat memak meselesi olsa bile zor insan gider o saatte kapı çalar ama bu kedi maması için gelmiş ne alaka yani çok dikkat et kocana göz koymuş olabilie
0 oy
(191 puan) tarafından
Var böyle insanlar napacaksın en iyisi masada koymak kötü olmaya da gerek yok boş ver 
tarafından
Saldim gitti zaten
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Adres ver yolmaya geliyorum 
tarafından
Asko yukseltepe kecioren ankara bekliyorum
0 oy
tarafından
Evet sen suçlusun,

Gecenin bi yarisi gelip zile bastığında hadi kapıyı acmadin diyelim sana ne güzel mesaj atmış sen de abla kusura bakma evde değildim diyene kadar b.ok mu var da o saatte geliyon,bidaha duymayacam gormeyecem böyle şeyler yaptığını yoksa benim cinler tepeme gelecek deseydin bidaha cesaret edemezdi.
tarafından
İyi niyet suistimali diyoruz
0 oy
(324 puan) tarafından
Gece 3 te gelmesinin amacı farklı geçsin o işi deli kadın. Sende hata ne yüz veriyorsun ne demek eşi aramak ya telefonu yuttururlar adama edepsiz şey. 
tarafından
Kedisinin mamasi bitmis bende sokak kedilerini besliyorum evimde mama var onu istemeye gelmis.
(324 puan) tarafından
Gece 3 temi cidden ya şaka gibi bahane başım ağrıyordu daha inandırıcı
0 oy
tarafından
Yahu ayağa giyilen şeyi nasıl başkasıyla paylaşabiliyorsunuz komşuyla ayakkabı paylaşılır mı? Mesafeli olmalıydınız her istediğini niye veriyorsunuz bir olur iki olur tamam da sürekli olmaz ki üçüncüde bozsanız bir daha da muhatap olmasanız bu aşamaya gelmezdiniz.
0 oy
tarafından
Cnm sucu sende buldum ben. Niye bu kadar yuz verdin. Boylesini de hic duymamistim. Gece 3 te kapinizi calacak cesareti nerden buluyor. Tavrini koy kuserse kussun
0 oy
(6,886 puan) tarafından
Herşeyi anladım da neden saat 3 acaba derdi neydi rahatsızım ne tovbeeee. Keşke açıp kuzsaydinz ne münasebet yani

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,850 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,195 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 420 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 343 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,086 cevap

333,532 kullanıcı

...