+1 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Koltuk aldım bir yıl oldu arası böyle acliyo ne yapsam sınır geldi sizinde oldumu böyle yaa aldığım yere sorsammi bı ider mobilya dan aldim yoksa normal benmi abartiyorumm

12 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

ya yeminle kendimi gördüm snein yazında :D bende bıktım bir buçuk yıllık evliyim benimkide aynı yaaa eşime söyleyip duruyorum ortasına oturma şunun açılıyor diye of ya 
tarafından
Seninki de dikis yok düz duruyo benimkinde bide biye var çok belli oluyo 22yilik evliyim 3koltugum aman ölürüm herelde bunlarla dahada alamam ucuz deyildi dahada bahalandiii sen alorsin gençsin daha ben alamam çocuklar büyüdü artık onlara yapmak lazimmm
-Reklam-
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Foto yok canim nasil açılıyor? 
tarafından
Attim
0 oy
(4,649 puan) tarafından
resim at bakalim
tarafından
Atttim
0 oy
tarafından
Ayrimi oturma yerleri oturdukca normal 
tarafından
L kullandım daha önce kirlet çoktu bunu aldım bu cestir model ama ortası böyle oldu yaaa
tarafından
İyiyim zehram ama sanki biraz bogaz agrisi basladi bende vucut agrisiyla beraber ali iyi ama grip tarzinda geciriyo sukur
tarafından
Aman çok şükür Ali için sevindim  İnsallh sana bulaşmamıştır  kuzum  sanki covit belirtisi çok gecmis  olsun kuzum :(
tarafından
Aynı böyle hasta olduk Mihri sonra pozitif çıktım dikkat et bize okuldan geldi oğlum getirdi geçmiş olsun
tarafından
Bilmiyomki zehram hastanelerde berbat zaten kara tinadayiz bizde aliden dolayi
Alide okuldan getirdi ya
yavrum Allahtan agir gecirmiyo sukur
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Yani benimki  buna benziyor mondiden almıştım  ayni renk model de hemen hemen aynı gibi 7 yildir bir sey olmadı şükür.  Bir sor istersen aldığın  yere.
tarafından
Yaaa  ne bilim şans işte benimm
0 oy
tarafından
Ona yapacak bişey yok kullandıkça şekilden şekile girecek 
tarafından
Yaaaa bu kadar çabuk mu canım bor yılda nevri döndü
tarafından
Malesef canım  kullanışlı olmuyor keşke en başta fikir alsaydın
tarafından
Çok araştırdım aslında çok para vermek istemedim bu bile bir yıl önce 6800 su düşün yani pedasa koltuk takımı ider mobilyadan ne bilim bı arkadaşım çok övdü aldım şimdiki aklım olsa istikbal alirdimm
tarafından
Anladım canım sıkma canını kullan gitsin artık yapacak bişey yok
0 oy
tarafından
Bnde 6 ay oldu alali ayni cok pismanim ya 2 yilda 2. Koltuk daha degistremm de
tarafından
Sen nerden aldın canım bu bide marka göyaaa iderr mobilya bu ne bilemm
0 oy
(11,069 puan) tarafından
Minder mi öyle süs diye mi ikiye ayrılmış bizimki de böle ama minder değil ortadan bı yarık var sadece böle olmuyor bizimki
tarafından
Minder deyil benimkide ortadan yarık var
(11,069 puan) tarafından
Bizimki de ortadan yarık 3 yıl oldu böle ayrık olmuyo
0 oy
(163,324 puan) tarafından
ama normal o alt minderker cikiyomu 
tarafından
Yok sevda çıkmıyor canim
0 oy
(191 puan) tarafından
Normal oturmaktan oluyor o benimkide aynı 
0 oy
(14,785 puan) tarafından
Normal canım benim de öyle modeli o
tarafından
Aman bilsem almazdım gıcık bı modelmis şey gibi ayrildii
(14,785 puan) tarafından
:) benimki aldığımda ayrikti bir durmuyordu bile bile aldım
0 oy
(462 puan) tarafından
Süngerinden kaynaklıdir canm aldığın yere söyle teknik servis gönderirler 
tarafından
Eeee napicaklar kız modelden kaynaklı bence ilk gelenler geri gitti zaten bir ay kullandım yenisi Geldi kumaş kaynakliydi sonra bu geldi  eşim çöpe koycam kullan daha sorun etme diyo bende bıktım daha sormam böyle kalıcak artik
(462 puan) tarafından
2 koltukta aynıysa modelden kaynaklı olabilir  canm söylediğin de süngerlerini değiştiriyorlar ama neyden kaynaklı boyle oluyor bilmiyoruz tabi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 856 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 529 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 645 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,194 soru

24,054,996 cevap

329,864 kullanıcı

...