0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar az once kaynanayla konustum dedım kı bizde bıt var bız gelmeyelim bulasır zaten hasta oksuruyo dun gece uyumadı hıc dedım cocugjn neyı var dıe sormak yerine bısy olmaz gel temızlerız bıtı öreriz sacını belli olmaz dıo olmaz mı örünce kızlar dedım cocuklara gecer yada basında gorulur bırı bısy der kavga ederiz dedım kavga etcek bısy yok ne dıycem millete dıo erkekler bizim evde bizde orda kalcaz o yüzden gel dıo yoksa demez kimsenin günahını almak istemiyorum gelmım dedım ama anlamıyo hemen esımı aramıs soylemıs anlatmış oda dogru var gecer dıe korkuyo başkasına demıs kimseye temızletme gitmeden once ılaclarız dedı 1 gun ama vlla bulasır dıe endişeliyim hadı bıtı gec insan sorar nasıl dıe sormadı bukdr mı vicdansız olunur

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Başlığı okuyunca içimden hangisi düşünceli ki dedim .
(988 puan) tarafından
Aynen hepsi aynı
(7,470 puan) tarafından
Aynisini bende dedim
-Reklam-
0 oy
(14,834 puan) tarafından
Bu kaynanalari anlamıyorum hep bi el ne der derdindeler ya ele göre yaşamak ne kadar basit onlar için bende kızıyorum biri el ne der dediğinde 
(988 puan) tarafından
Umrumda degıl elın ne dedıhı dusundugu kız uyuyamadı kızım yemın ederim agladı en son
(14,834 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum bir an önce kurtulun inşallah gerçekten büyük bi dert bit sorunu
(988 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
(163,368 puan) tarafından
kiz bu bit ne cogaldi herkezde bit var yaa
(988 puan) tarafından
Allah belasını versin bıt yuvası olduk
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Dediğin gibi başlıkta dusuncesiz:ermm:

(988 puan) tarafından
Dogru baslık ama
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Aferin kız sen bu yaşında bu kadar olgun düşünüyorsun da bu kaynanan neyin kafasını yaşıyor soğuk valla dışarı--- çıkma hic
(988 puan) tarafından
Bana kalsa vlla cıkmam cıkmıyomda ama o dusunemıyoo
(7,617 puan) tarafından
Önceliğin sen ve 2 yavrun canım cok istiyorsa kendi gelir hic çıkma aha markete çıkmıyorum çocuk hasta olur vesselam
(988 puan) tarafından
Kız yeminle uyuyamadı gece artık oksurukten agladı nefes alamıyo oksurmekten onlar elalam derdınde
(7,617 puan) tarafından
Geri kafalı kadın yaa Allah biraz anlayış basiret versin  kocanı da arıyor huzur kaçırmak icin seytan
(988 puan) tarafından
Allah'tan bakmıo onun lafına bı aldatması olmasa yemın ederim on numara bı es
(7,617 puan) tarafından
Allah ıslah etsin hatice inş en kisa zamanda akıllanır
0 oy
tarafından
Bitleri ayikla kaynananin kafasina dok gidince 
(988 puan) tarafından
Vlla yalan yok benimde aklımdan o gectı ama yapmam işte
tarafından
Mecbur degilsen gitme beben hastaymis okadar kisidende mikrop kaparsa daha kotu olur
(988 puan) tarafından
Dedım demem mı anlayan tıp degıl
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Seni elalemi dusunduğunden degil canim erkekler senin evinde kalacak diyedir 
(988 puan) tarafından
Aynn o yüzden sankı bana sordu bpyle yapcaz dıe
0 oy
tarafından
Bitli bitli gezilmz ki ama eve falnda sicrar temizlmk lazm iki gün sabretsn bnce gitmyn 
(988 puan) tarafından
Bende gıtme taraftarı değilim dinleyen yok
0 oy
tarafından
Ya ne tuaf kis ortasi bit olmazki. Bide artik devir yikmayip bitlenebilme devride degil. Kimden nasil bulasti acaba
(988 puan) tarafından
Bıtın devrimi var bilmiyorum burada var bıtle uğrasan ablamlarda bıtlendı ama nerden geldı bilmiyorum
tarafından
Valla canim bildigim kisin bit olmaz yani. Sicagi pisligi sever bit. Artik bu kimse 12 mevsim tasio demek
(988 puan) tarafından
Kız temiz sacada gelıo bulastı birinden ama bılmıom

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,859 soru

24,078,227 cevap

331,049 kullanıcı

...