0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Kizlar onceki postumu gorduyseniz kendi ailem sorunlu hayatimdan cikardim demistim hepsini 

Neyse iste yazdigim mesajda şu.

Arkamdan bi işler dönüyor herseyin farkindayim ama cozemiyorum . Merakta etmiyorum artik 

Bundan sonra ayaginiza tas gözünüze yaş degmesin ben yokum artik hakkim varsa helal olsun hepinizin numarasini siliyorum .

Bu mesaji anneme babama 3 ablama attim 

3 gun oluyor ve hala biri de neden ya da hayirdir bi yanlisimiz mi oldu demedi 

Ki bana gore onlar zaten beni sildi sadece benim gibi dile getirmediler 

Sizce haksiz miyim

4 Cevaplar

0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bazen insan bu noktaya geliyor bende bir yıldır görüşmüyorum çünkü ikiyüzlü ve kıskanç insanlara tahammül edemiyorum artık bi kuruş faydaları olmadığı gibi birde düşmanlık ve nefret besliyolar bana ve kızıma karşı suçumda bosanmış olmak.
(29 puan) tarafından
İnsan bi yerde ailen bile olsa hayatindan cikarmak zorunda kaliyor
(7,808 puan) tarafından
Haklısın ve inan bir senedir daha huzurluyum gelip hem ekmegimi yiyip hem huzurumu kaçırıyorlardı şuan evim bereketlendi tadımız yerine geldi kötü enerji insanın herşeyini etkiliyor.
(29 puan) tarafından
Ben de alisirim zamanla insallh
tarafından
Bizimkilerde aynı onlara ağlamadım muhtaç olmadım çok şükür kendi basimin çaresine baktım benden kötüsü yok
(29 puan) tarafından
Rabbim yoluna çiçekler sunsun insallh
tarafından
Allah razı olsun ne güzel bir dua
(29 puan) tarafından
Cumlemizden insallh
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Haklı isen neden sorguluyorsun yaptığını  cnm 
(29 puan) tarafından
Yaptigimi sorgulamiyorum ablamlar neyse de annem ve babamin cevapsiz kalmadina sasirdim cunku bende bi anneyim insan nasil evladindan vazgecer aklim almiyor
Onceden belki anne olursam anlarim diyordum simdi anneyim ve daha cok kiziyorum ben 5 aylik bebegimin agzinin icine bakiyorum aglamasin diye kiyamiyorum
(5,328 puan) tarafından
Ailenin baktığı pencereden siz bakmıyorsunuz onlarda farklı pencereden bakıyorlar ve belkide şu düşüncedeler yine birşeye kızdı  öfkesini buradan çıkartıyor  sesiz kalalım yada görmezlikten gelelim
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Eski postlarinada  baktım senin hiç bir hatan yokmu durduk yeremi sırtını döndüler sana
(29 puan) tarafından
Ablamın kocasi 4 5 sene once kardesimi tacizden cezaevinde yatti ve ablam kocasina inandi kardesimle o gunden beridir konusmazlar neyse bizde ablamla konusmuyorduk gecen seneye kadar gecen sene ben hamileyken ruyamda gordum hastaligi falanda vardi oylelikle baristim neyse simdi annem ablamin dogumu icin yaninda kaliyor
Hatta ben soyledim anneme gitsin baksin diye
Ama kizi icin gidiyor kocasinin qnnemden kacmasini yada annemin konusmamasini beklerdim gecen annemle goruntulu konusurken bi baktim hic bisey yokmus gibi samimiler oglum falan diyo o pislige
Ben bu yuzden annemden tiskindim diyebilrm
O gunden sonra annemi aramadim bi daha neyse
Aradan zaman gecince kardesimle telefonda konusurken bisey den konu acildi ve yanlislikla bunu agzimdan kacirdim
Kardesim cok agladi hepsini aramis icini dokmus ve ailemden uzaklasti ablamlarda sey demis
Annem onun dogumuna gitmedigi icin kiskancligindan uydurmustur diye
(29 puan) tarafından
Hqlbuki kiskanacak olsam annemi ben ikna ettim ne 0lursa olsun bebegi gunahsiz ona bakacak kimse olmadivindan
(3,417 puan) tarafından
Üzülmeyin canm ablam o iki boynuzuyla ömür bitirsin o s.eref yoksunj enisten emin olki sadece kardeşinle kalmiycak daha niceleri olcak ablanda öle dingille hayatını durdursun belliki ablanın gözünün önünde yapsa affedici birisi senin onlardan uzak olman çok iyi emin ol biryerde enişten patlak vercek hepsi sana dönecek ama asla affetme onları
(29 puan) tarafından
O olay oldugunda ablam daha 2 aylik evliydi simdi 2 yasinda olgu 2 haftalik kizi var rabbim evlatlarinin yuzunu guldursun
0 oy
tarafından
Peki ortada hiçbir neden yok mu 
(29 puan) tarafından
Ustteki yarumda yaziyo canim
tarafından
Sen haklısın canım Rabbım ıslah etsin
(29 puan) tarafından
Yillar sonra ablami bi sekilde affettik icimize sindirdik ama insan kizini taciz eden serefsizi nasil oglum der anlamiyorum
tarafından
Suçlular gerçekten dislamsa bir daha yapamaz ama gel gör ki insanlar görmezden geliyor karısını mi aldattı kes muhabbetti kalsın ortada kimsesiz bakalım bı daha yapıyor mi ama kim suçlu ise mağdur hep suçsuz olan oluyir
(29 puan) tarafından
Aynen oyle hepsinden igreniyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 577 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 190 göst.
3 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (3,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 718 göst.
17 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,549 soru

24,073,647 cevap

330,814 kullanıcı

...