0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Ben 3 sene önce sezeryan doğum yaptım ve şuan 40.1 gebeyim bunu normal doğum yapabiliyorum başından beri ssvd doktoru ile devam ediyorum. dün kontrole gittim muayne etti 1 cm açılma vardı ama doğum başlatmak için yeterli değil En az 3 cm olması lazım ki suni alayim.  Neyse yarin gene gidicem dün biraz masaj yaptı doğumu tetiklesin diye ama felaket agrim oldu gece zaten çatım falan agriodu ama dün gece extra ağrılar oldu . Hâlâ açılma olmasa salı günü yani 41 hafta da sezeryana alacak . Sorum su arkadaşlar ağrılar resmen ağlatma derecesinde sizce yarın gittiğin de hala 1 cm se sezeryan olim mi yani gerçekten gücüm kalmadı kızlar :( gece wc ye kalkicam 20 dk da anca yataktan kalkabiliyorum. Lütfen fikir verin normal içindaha bekler miydiniz . Uzun oldu hakkınızı helal edin

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence bekle ve açılman olmuştur büyük ihtimalle. Ilık duş al otur kalk sana yardımcı olur bu hareketler
(1,453 puan) tarafından
Inşallah canım yarın inşallah 3 4 cm olmuştur.  O kadar çok agrim varki çatım bacaklar belim resmen gücüm kalmamış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bunu cok iyi bir doktorla yapman lazim .Bayagi bi iyi bir hastane ve doktor olmali .Yoksa perisan olursun .Daha dogum da olmamis o yuzden uyarmak istedim .Cok okudum bu konuyla ilgili seyler ❤️☺️
(1,453 puan) tarafından
Evet biliyorum canım bu hastane özel ve baya iyi bi hastane.  Doktorumda sagilsun muyane ederken bile o kadar rahatlatioki ne acı ne stres olmuyorum.
tarafından
İnsallah gercek anlamda normal dogum yapar kuzu ☺️❤️ hakkinda hayirlisi olsun .kavusun bebisinle
0 oy
tarafından
Bnce riske atma sezeryen ol RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 
(1,453 puan) tarafından
Bide o var şimdi o kadar suni alıp olmasa mahvolurum diyorum
tarafından
Aynen cnm hem senin için riskli hem de bebek için riskli ama yine de karar senin cnm
(1,453 puan) tarafından
Valla bakim yarın ilerleme varsa acilmada dayanırım heralde :(
tarafından
Dayanırsın cnm ALLAH yardım edio sürekli dua oku
(1,453 puan) tarafından
Inşallah canım inşallah
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bende ssvd yaptım canım ağrılara dayanabiliyorsan bekle inşallah normal olur
(1,453 puan) tarafından
Ne güzel kaç hafta da yaptın .  Ya agrim bu kadar deildi dayanipdum ama dün açıklığa baktıktan sonra masaj yaptı biraz gece çok kötüydüm
(1,379 puan) tarafından
39. Hafta da yaptım canım bu kaç gün öncesinde benim de 1 cm di . Sguat pilates yürüyüş baya bi hareket yapmıştım acilmam o sayede oldu canım . Bi de doğuma giderken Meryem Ana otunu bi akrabam suya koyup okudu
(1,453 puan) tarafından
Ben sguat plates 3 haftadır yapıorum
(1,379 puan) tarafından
Sende inşallah faydasını görürsün canım . Hakkında hayırlısı olsun
(1,453 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Benim de 1 cm açılmam vardı, suni verdiler kendim sancım derken 16 saat sancı çektim.. sonuç, su bitti sezeryan oldum.. ikinizde sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah 
(1,453 puan) tarafından
Ah işte bende ondan da cekiniyorum biraz
0 oy
(14,412 puan) tarafından
E zaten bi defa olmuşsun kuzum hem karnını hem orayı yaralamanın ne manası var ol çık bi an önce inşallah
(1,453 puan) tarafından
Valla canım bu gidişle ole olacak galiba yarin eğer hala 1 cm ise sanırım beni al dicem sezeryana . Çünkü gece resmen dönemiyorum ayak Parmaklarim şişlikten kat kat olmuş durumda her yerim agrio
(14,412 puan) tarafından
Sağlıkla inşallah tatlım
(1,453 puan) tarafından
Inşallah canım allah razı olsun
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Post acilali baya olmus dogumunuzu nasil yaptiniz merak ettim
(1,453 puan) tarafından
3 sene canim
(675 puan) tarafından
Hamilelik süreciyle birlikte mi
(1,453 puan) tarafından
Evet canım
(675 puan) tarafından
Bende ssvd istiyorum şu an hamile değilim ama normal doğum her kadının hakkı 2 yıl ara verilen gebelik süreciyle birlikte 3 olur
(1,453 puan) tarafından
Evet aynen benim büyük oğlum 2 yaş 2 3 aylik flaandi gebe kaldım doğusunda tam 3  sene oldu arada

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 543 göst.
27 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzur içimde (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 623 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 604 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nebilim (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,248 cevap