0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (216 puan) tarafından
Hamileyken basladi sanki onceden az vardi ve gittikce büyüdü 

Buzdolabi 

firin 

klima (suanda acik ve patlayack saniyorum korkuyorum)

Kombi sesinden 

Bunlarla ilgili haberlerde patladigini gördüm ondan beridir unutamiyorum.bebegime bize bisy olucak korkugusu bu kaygi hic bitmiyor 

Gecende deprem oldu simdide o basladi.

Ilacda kullanmak istemiyorum.of sigortamda yok zatenn  

Dogum kilolarimida veremedim.

Ama genelde mutluyum 

Ne yapicam bu korkulardan kurtulamiyorum.varmi boyle seyler yasayan 

3 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Normal yani bazı gebeler çok hassas olur bende korkuyordum deprem olmuştu hamileeyken sürekli ev sallanıyor diye korkuyodum yeni geçti korkularm ama psikologa da gitmen lazim başka boyutlara kadar yolu var mazallah
(216 puan) tarafından
2 yil once hamileydim.hala devam ediyor korkularim.evwt gitmek lazim ama tek yapilan ilac vermek
(702 puan) tarafından
AA öyle mi ya benimde öyle oldu sanki biri beni izliyormuş gibi korkuyodum bide olcekmisim gibi biri bana zarar verecekmiş gibi korkuyodum geçti ilaç kullandım
(216 puan) tarafından
Kaygi bozuklugu daha once surekli kotu bsy olacak korkusu vardi.ozman kullaniyordum.evlendikten sonra gecti simdide bu basladi biyerden patlak veriyor gecmis benim pesimi birakmiyor yada ben gecmisin pesini
(702 puan) tarafından
Mutlaka geçmiş günlerini anımsatan biseyler yasiyosun veya geçmisini düşünüyorsun bundan dolayı da kaygı bozukluğu olabilir bol serotoninli gıdalar tuket
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ben kurtuamadim tam tersi yenileri eklendi
(216 puan) tarafından
Tedavi olunmazsa zaten boyle olacak biliyorum.ama bazi insanlarin etkisinde kaliyorum .gizleyebilsem ilac ictigimi gidicemde olmuyor.belki anlatamadim ama olmuyor iste dile gelmiyor bazi sozler soylenemiyor
0 oy
(924 puan) tarafından
Bende de aşırı derecede tüp korkusu başladı patlayack diye çok korkuyorum
(216 puan) tarafından
Ya onu unuttum maalsef burdada dogalgaz yok ondanda korkarim.ilk takildiginda ilk cakmaga basildiginda hep eyvah diyorum .haberlerde azmi gosteriyorlar ya allah korusun
(924 puan) tarafından
Evet maalesef ben bi de patlama anı olursa o anki korkuyuda yaşıyorum her seferinde rabbim herkesi korusun bütün kazalardan belalardan inşallah

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 135 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,471,539 soru

24,100,154 cevap

332,374 kullanıcı

...