0 oy
2,480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir yaklaşık bir buçuk ya önce bitlendik kızımla. Nerden geldi bilmiyorum ama. Her neyse baybit diye şampuan aldım. Ben kullandım kızıma kullandım. Sonra saçlarımı boyadım kestim. Vazelin ile temizledim. Saçıma yüksek ısı verdim duzlestirdim vs vs. Ama kaşıntim hiç geçmedi hiç bir zaman rahat olmadım. Bugün kızımın saçında böyle siyahliklara denk geldim. Üstüne basıyorum bit ya da sirke gibi citlamiyor. Bu sirke mi ya da başka bişey mi. Kafasının her yerinde var nerdeyse alnına kadar.

Aynı şeyler ben saçımı taradikca yatakta çıkıyor basıyorum üstüne citlamiyor. Boyutunu şöyle düşünün yemeğe karabiber koyuyoruz ya toz onun kadarcik. 

image

image

image

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm toprak fln atmasın kafasına cok kucuk diyorsun anlamam da pek 
tarafından
Sanmıyorum canım dışarı çıkmıyoruz ki bide kar var burda toprak oynayacak yer yok simdi
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bit değil mantar. Uzun zamandır savasıyprum. Bit olsa şimdiye kafayı sarmıştı.. Baagısıklık düşünce cıkıyor meydana. Entoregermina kullanın. 
tarafından
Canım bana aciklarmisin nasıl oldu senin kafanda bu mantar neye benziyordu nasıldı sekli
(3,546 puan) tarafından
Saça yapışık şekilde minik minik kepek gibi ama saça çok yapışık.. Tırnak ucu ile çekince geliyor.. Bagısıklık sistemi düşünce çıkıyor. Terbisil diye ilacı var canım..

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 311 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,817 soru

24,049,737 cevap

329,611 kullanıcı

...