0 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (317 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar herkesin durumu belli kimseye zorla ne hayır yaptirabiliriz nede guzellik. Sadece  destek olma durumunuz varsa lütfen göz ardı etmeyin ben tiktok falan hicbirsey kullanmıyorum çünkü görünce dayanamıyorum çok üzülüyorum. Yasminde çok küçük daha 3.5 aylık erken farkedilmesi çok iyi ama bebek durumu bazen ağırlaşıyor lütfen destek olurmusunuz rica ediyorum herkesten Allah razı olsun

Tr060006200071500006971241 alıcı Vedat salman garanti bankası.

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım acil şifalar versin inşallah canim 
(317 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum tüm hastalara inşallah en çokta bebeklere :(
tarafından
Aminnnnn inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Rabbim şifa versin posta yukarı çıksın
(317 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum amin inşallah Allah'ım şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah
0 oy
(1,496 puan) tarafından

Rabbim acil şifa versin yaşadıklarına biz bile dayanamayız onlar minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. 

KIZLAR OKUYAN GEÇMESİN EN ÜSTTE KALSIN POST DAHA FAZLA KİŞİ GÖRÜR VE YARDIM EDER.

(317 puan) tarafından
Kesinlikle kuzum yani biz bebeklerimize dayanamiyoruz bir Gazi olsa üzülüyoruz o anne. Babayı o bebeği aklıma getirdikce Allah'ım yardım et diyorum yardım et ona ve onun gibi olanlara. Çok zor
0 oy
tarafından
Kuzum esin asker mi senin ?? Bizimkilere atmislar paylasiyorlardi
(317 puan) tarafından
Yok kuzum . Kuzenim gönüllü ablası onlardan görüp paylaşıyorum bende .
0 oy
tarafından
İban falan göremedim instagram yok bende..varsa bursan paylaşır mısınız hesabı no yada iban
(317 puan) tarafından
Tr060006200071500006971241 alıcı Vedat salman garanti bankası.
tarafından
Tamam cnm elimden ne gerekiyorsa
(317 puan) tarafından
Allah razı olsun balım Allah gönlüne göre versin inşallah eminim kat ve kat karşılığıni rabbim verecektir
tarafından
Amin cnm Allah senden de razı olsun..geçen gün eşim facede görmüş dernekler paylaşıyor yardıma muhtaş kişileri yardım edelim dedi niğdedeymiş..ben gözünle görmeden inanma dedim onun yerine sma hastaları çocuklara yardım edelim dedim..elim olunca gönderiyorum ama valilik izinli olanlara tabii
(317 puan) tarafından
Aynen kuzum dernek işleri biraz soru işaretli yani kimin yürüttüğünü ne yaptığını bilemiyoruz artık insanlar art niyetli olmuşlar vicdan sömürüyorlar . Bende işin ucunda çocuk oldumu çok hassas oluyorum istiyorumki çok param olsun hep dağıtım ama maalesef olduğu kadar oluyor. İnşallah sma hastalığıda son bulur yada çaresi bu kadar pahalı olmaz Allah sizin gibi insanların yokluğunu vermesin canım
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Rabbim acil sifalar versin keske olsada gondersem gordukce icim gidiyor
(317 puan) tarafından
Bende öyle kuzum böyle hasta bebekleri görmeyin diye tiktoku falan hep sildim . Rabbim yardimcilari olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
11 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysb (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.