Linçlemeyn kızmayın da kendimce haklıyım bu gördüklerimden sonra Atılan postları okuyorum da neden herkes yakınıyor annelik çok mu zorrr herkes ağlıyorum diyor yeter artık uyumuyor diyor sallıyorum sabaha kadar diyor mızmız diyor bebeğine. Yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum banyo bile yapamıyorum saçımı toplamaya bile vaktim kalmıyor diyor. Doğumuma 3ay var böyle şeyler okuduktan sonra doğumun yakın olmasn istiyorum korkuyorum hayat neden bebek doğduktan sonra çekilmez olur ki gerçekten hep böyle mi. İlk gebeliğim ve gözüm çok korktu şuan bişy diyn rahatlatn bari
O kadar rahatimiza duskunuz ki bi bebeğe bakmaktan aciz oluyoruz bebekten önce sabahlara kadar oturursun bişey olmaz ama bebekt olunca sabaha kadar uyutmadi deriz üşenir yemek yapip yemeyiz normal olur bebekten sonra yemek yapmaya vaktim yok deriz duş almaya halimiz olmayınca yarın yaparim deriz sıkıntı yok ama bebek olduktan sonra duş alacak vaktim yok deriz nankörlük ediyoruz kendimde dahi Elhamdülillah çok şükür şikayetçi değilim halimden bebekten önce yaptıklarım zorlanıyordu bebekten sonra zorluyor çünkü bilinç altimizi bebek bakımının anneliğin zor olduğuna dair şartlamışız sorun bu nasıl geçerse geçsin bebeginle Zaman uykusuz aç suzuz olacağın zamanlar terden kokacagin zamanlar olacak ama gözlerinin içine bı bakıp güldüğü zaman ve ağladığı da sana ihtiyacı oldugunu hissettigin zaman hepsi geçip gidecek inan bizde bebek olmadık mı
Valla alışina kadar bebekle bir uyum içinde olana kadar hayat gerçekten zor ama onu anlamaya başladın mı hayat gerçekten çok güzel olmaya başlıyor
2 Yaşına girecek benim canım kızım. Kurban olurum onun saçının telini Yaradana. Zor kabul ama sevgisi bambaşka. Allah yokluğunu göstermesin. Uykusuz da kaldım yemeksiz de kaldım yeri geldi banyo yapamadım ama canı var olsun dedim şükrettim. Hiç kendini kasma tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar
Ahaha ne ilginçtirki o çok ağlayanlar ikinciyi hemen getiriveriyolaar inanma kız herkese hamile kaldıysa insan bi zahmet göze alıcak ama bebekler çok büyük bir nimet verene kurban
1,486,348 soru
24,299,992 cevap
344,005 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın