0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 aya yakındır diyetteyim güzelde kilo verdim başladım günden bu yana pirinç hamur işi makarna yemedim ama akşam eşime tavuklu pilav yapicam kendimde yesemmi yesem kaç kaşık yemem gerek 

11 Cevaplar

0 oy
(1,576 puan) tarafından
Basmati yiyordum diyet yaparken ben, sadece haşlama yani yağsız vs.
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekmek yerine 4kasik pilav izni var diye biliyorum eltimden
tarafından
Ekmek normalde hiç tuketmiyorum zaten
tarafından
Ama illa bi dilim yemen lazim diyodu onun doktor iki haftada 6kilo verdi hatta
0 oy
(3,014 puan) tarafından
Lapa yiyordum içine kaya tuzu baharatlar koyuyordum. Bence ye hicbirsey olmaz. Lapa yap kendine olmassa. Veya yaptığından ye bı iki kaşık ne olucak.
tarafından
Teşekkür ederim canım bugünlük öyle yiyim bari
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Yağını az koyarak pisirebilirsin ben o şekilde tüketiyordum 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Tercih meselesi. Ben yemiyordum hala da yemiyorum. 2 kasık yeterli, ekmek falan da tüketme. Pirinc nisasta oranı yüksek bir yiyecek 
tarafından
Ekmek hiç tuketmiyorum ben
(7,118 puan) tarafından
Ben de aynıyım canım. Ne kahvaltı da ne de aksam yemegin de tuketmiyorum. Zaten yediğim 2 öğün
0 oy
tarafından
4 yemek kaşığı serbest tatlım nişasta olduğu için pirinçte karbonhidrat sayılıyor pilav yersen ekmekten kisiyorsun öyle dengeleniyor 
tarafından
Normalde ekmek hiç tuketmiyorum zaten
tarafından
Tatlım 4 yemek kaşığı pilav koy üzerine haslamis tavuk göğsü yanına bolca salata doymazsanda yanında ayran iç tam diyet menüsü ekmeksiz olmadı bir dilim de kepek ekmegi yersin
0 oy
(72 puan) tarafından
Kara pirinçmi vardı bişi vardı ya kilo aldırmayan unuttm
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(448 puan) tarafından
2 ayda napacaksiniz yada 6 ayda ekmek yine yemiycekmisiniz yanlış bir diyet sistemi degilmi??
tarafından
Yemiycem yesem de kontrolü yiycem öğün fazla yediysem ertesi gün spor ve tekrar diyetle destekliycem
0 oy
(7,617 puan) tarafından
2 3 kaşık pilav yeme hakkınız var
tarafından
Teşekkür ederim
(7,617 puan) tarafından
Ah keske bende baslasam helal olsun
(2,422 puan) tarafından
2 3 kaşık mi gerçekten mi :D allahim diet ne zormuş ben tavuklu pilava dayanamam :D
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Ye gitsin kız tavuklu pilav yenmez mi sabaha devam edersin diyete:D bi kereden bisi olmaz:D 

tarafından
4 kaşık yedim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 240 göst.
+3 oy
7 cevap 283 göst.
0 oy
6 cevap 152 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 337 göst.
26 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde tugra0606 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,503 soru

24,155,691 cevap

335,104 kullanıcı

...