0 oy
1,078 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,555 puan) tarafından

image

image

arkadasin sipariş ettiği ve gelen ürün 

26 Cevaplar

0 oy
(1,768 puan) tarafından
Olsun kız en azından terlik ama yazık olmuş  bnde elbise sipariş ettim mitil gi tunik geldi tabi ksrışmış geri iade ettim tofisadan almışdım ilk ve sondu 
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ben kendime tesettür giyim olarak 3 4 sayfaya tk

Ek güvenip ordan alıyorum birde trendyoldan
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Ayyy yazık.... 
0 oy
tarafından

Bennnn:D Sa'laklık bende ama o kadar belliydi ki güzel olmayacağı ama dedim şansa aldım,4 tane tişört 2 tane eşofman eşime aldım tişörtleri de esifamanlari da abisinin 13 yaşındaki oğluna verdik en azından kullanıldı ama kandırıldık sonuçta,kendime alsam da eşime almam artık internetten kendime de sadece bi yerden sipariş veririm o kadar

0 oy
tarafından
Evet eşim tony Armani diye bi parfüm beğenmiş faceden bana dedi al bunu, ne Trendyol ne başka yerde var sadece kendi sayfasında, şişe mavi gözüküyor üstünde markası felan yazıyor, bize gelen şeffaf bi şişe içi doldurulmuş ne marka yazıyor ne birşey üstünde verdiğim para zehir zıkkım olsun helal etmiyorum 200 lira verdim bide
0 oy
(11 puan) tarafından
Ay gülmeyecem  kız niye bilindik siteden alman trendyol hepsiburada n11 falan iade garantin olur faturası olur
(1,555 puan) tarafından
Çoğu fotoda japonlar var manken olarak heralde çin malı kimbilir onlar kaç kuruşa aliyolar burda kaç ltlye milleti kandiriyolar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 583 göst.
24 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 640 göst.
+1 oy
6 cevap 261 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,757 soru

24,306,033 cevap

344,399 kullanıcı

...