0 oy
687 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızıma boyama kitabı aldım 9.95 diye etiket yapıştırılmış kasaya bir geldim 19.95 Allah bilir farketmeden ne kadar böyle fartlar ödüyoruz. Alo175 i aradım ürünü size 9.95 e vermeleri lazımdı dedi. Şikayet ettim bende. Sizlerde aldıgınız ürünün fiyatı ve kasada çıkan fiyatı karşılaştırım hanımlar. 1 tl degil 10 tl fark vardı çüş yagni

16 Cevaplar

0 oy
(1,026 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bana da A101 de çok denk geldi öyle  ya üç kagitcilar satmak için yapiyor
(1,151 puan) tarafından
A101 de bende cok karşılaştım
(1,026 puan) tarafından
Bide geçen gün bebegime ari pirinc unu alacaktim tarihi geçmiş olan bir kutu gördüm eşim kasiyeri uyardı bakmasak dikkat etmezsek tarihi geçik ürün de veriyorlar yoğurt alırken iki kere de ondan denk geldi
(1,151 puan) tarafından
Cok dikkat etmek lazım valla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız sen onu bırakta senin çekiliş ne zaman belli olacak inşallah bana çıkar kızımın şansına :D

(163,571 puan) tarafından
ne cekilisi gii
(316 puan) tarafından
Ne çekilişi
tarafından
Bugün 9 da açıklicam canım inşallah eşim gelsin 100 kişi anca katılır diyordum kagıda yazar çekerim dedim ama 900 yorum oldu çekiliş programı ile çekicem
tarafından
Balirmagimtoka sayfamda toka çekilişi yaptımda kızlar ondan bahsediyor arkadaş
tarafından
Ah inşallah bana çıkar 2. Yorum yapan bendim sfafaf
(316 puan) tarafından
Bizde katılalım :)
(316 puan) tarafından
Melis diyqrbakirlimisin
tarafından
Şimdi gene yorum canım şansın artsın
tarafından
Hayır canım neden
tarafından
Tamam buse yapım hemen :D
tarafından
Yap canım çok yorum oldu bir kadın 40 a yakın yorum yaptı yav
(316 puan) tarafından
21 diyarbakir plakasi da ondan
tarafından
21 benim eşimle tanışma tarihim ondan öyle yazdım hesap açarken :D
(316 puan) tarafından
Anladim canım bende diyarbakirliyim da merak ettim:)
0 oy
(163,571 puan) tarafından
bunu hemen her yer yapiyomus
tarafından
Sorma yaggg yazık günah
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Kesinlikle şikayetin isabetli bir karar olmuş 
tarafından
1 tl olsa inan etmezdim ama 10 tl ile 5 tane ekmek alırım yazık günah
0 oy
(6,575 puan) tarafından
1 tane kaşar 25 tane nescafe almıştım 25 tane kaşar geçmişti kasiyer kızınca da ne var sanki diyo yandakiyle muhabbet etmese de normal yanlışlık olsa sıkıntı yapmam da bile bile lades olunca çıldırıyor insan 
tarafından
Ne varmı 1kg kaşar 60 tl en ucuz
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Senin yine iyi ben yoğurdu activia ile caliyorum 4 paketi on lira tamamm mi kadin 4 unu de ayri gecmis 40 lira fecmis kardesim fise bakarken dedim keske abir cubur az alaysik o da dedi senin yogurt kabartti gesabi bi baktim sok oldum kıza dedim bunlar bir degil mi yok ayrı dedi icim rahat etmedi gittim fiyat yerine baktim 4 u bir geciyo vs dedim o da yeniymis 30 lira çöpe gidiyodu nerdyse. 

Benim tanidigim kasiter vardi o baya ozur diledi artik kusura bakma yeni vs diye... 

Kesinlikle fisten kontrol edin yani gercekten
tarafından
Aynen kontrol şart canım
0 oy
tarafından
Bızde ogluma dun tip aldık yumusak olanlardan sepete 9 yazmıslar kasaya geldik 15 TL cıktı 
tarafından
Aslından 9 dan vermeli lazımmış canım
0 oy
tarafından
Ben markete ıslak mendil aldım 15 tl eve geldim sonradan baktım 35 geçmiş geri iade edemedim açmıştım ama iyi yapmssiniz siz büyük zincir marketler de çok yapıyorlar bunu
tarafından
Aynen büyük marketti canım fiş kontrolü şart oldu
tarafından
Kız keşke goturseydin aç açma ne farkeder fiyatını düşürürlerdi
tarafından
Kız iki gün sonra baktım fişe :D valla etiket kurnazlığı çok yapıyorlar ben eskiden bakmazsın şimdi bakıyorum fişe
tarafından
Ay ben oldu bitti elimde telefon heo hesap yapar giderim kasaya :D :D hani niyetim bu niyetle değildi alışkanlık olmuş bende ama şimdi daha da dikkat ediyorum iyi ki de hep böyle yapıyormuşum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bende Bi sal gördüm 9.95 idi kasaya geldi. 19.99 diye ben heralde yanlış bakmışım dedim ama o hep aklımda belki banada öyle yapmişlardir
tarafından
Yapmışlardır canım
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Bugün benmde başıma geldi A101 den ürün aldım 3 90 kartla aldığım için fark etmedim eve geldim fişe bi baktim 9 50 bide üç ürün aldım gittim söyledim badem 9 luk ürün neden yanına etiketini yazmiyorsunuz yani fark etmeseydim 29 tl boşuna gitmis olacaktı insani ***** yerine koyuyorlar
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Ayrıca büyük oyuncak kutusu var güya icinde oyuncak çıkıyormuş aldim geldim eve içini actim baktim şeker sok oldum haram zıkkım olsun 
0 oy
(850 puan) tarafından
Bende eski a101 çalışanıyim inan o spot urunlerin fiyatını bizde takip edemezdik sürekli değişirdi. Malesef ki a101de bu durum çok karşılaşılıyor ama kariyere fişi ve fiyat etiketini gosterirseniz o size fiyat farkını vermek zorundadır aklınızda olsun. Yani gün sonunda da o para bizim cebimizden çıkmış olurdu :) bu duruma karşı artık bişey yapmalari gerek ama hala aynı 
0 oy
(969 puan) tarafından
Annemde kasar peyniri almis 400 gr yazan yere 200 gr lik kasar peynir koyup 200 gr gore fiyat yazmislae 15.95mis anneme dedm yanlis gormusundur 16 liraya 400 gr kasar mi olur gittik baktik hepsi 400 gr.  Tabi annem fazla odemis iade ettik geldik demek bilerek yapiyolar 
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Haftasonu A101 de yaşadım bir degil iki değil artık ağzıma geleni saydım yedi lira etket var ürünün altında on iki lira geçmiş kasa dediğin gibi farketmesek boşuna fazla para bende mail attım merkezlerine.
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Evet yapabiliyorlar hâlbuki senin gördüğün fiyat ile satmaları lazım ama işlerine gelirse işte.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 370 göst.
27 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,278 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
26 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,092 cevap

336,505 kullanıcı

...