0 oy
369 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,775 puan) tarafından
Kizlar bugün a101 den bulaşık makinesi deterjani ve birkaç eksiği siparis ettim. Bulaşık makinesi deterjani yerine bulaşık deterjanı getirmişler. WhatsApp tan yazdım kurye ile geri gönderin dediler. Verdim kuryeye ama herhangi bir bildirim vs. Almadim yazdim bakmiyorlarda. İnternette alo 174 diyor oraya mi yazsam ? 

5 Cevaplar

0 oy
(13,475 puan) tarafından
Arasana ben soku ariyorum
(6,775 puan) tarafından
0850 li numaradan mi canim şok marketle ilgilide sikayetim var onuda şikayet edecegim
-Reklam-
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Mail at ben bi kere bi konu ile ilgili yazmıştım dönmüşlerdi ama şimdi bayram tatili de girdi ancak tatil dönüşü dönerler 
(6,775 puan) tarafından
Sansima bayram tatili girdi araya :/ teşekkür ederim canim
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Migrosta böyle biiey yaşamıstık para iadesi yapmıslardı hesabınızı bi kontrol edın istersenız belkı iade saymıslardır
(6,775 puan) tarafından
Baktim canimda henüz birşey yok. Talebinizi aldik en kisa surede geri dönüş sağlanacaktır dediler
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Ben böyle durumlarda markayla hiç iletişim kurmuyorum direk şikayetvar.coma markaya şikayet açıyorum genel müdürü bile arıyor ücret iadesi için CarrefourSA şikayet etmiştim kargo sirketlerinide şubelerin müdürleri genel müdür fln arayıp cozmustu taaa sikayetimi kaldırana kadar. Bende icraat görene kadar şikayetimi kaldirmamistim. Kargocu binanın önüne bırakıyor diye şikayet etmistim . Şikayet sonrası kapıya getirmeyi öğrendi. . o kapıya getirene kadar şikayetimi kaldirmadim. Carrefour da bir kez online siparişte bayat balık göndermişti şikayet edince ücret iadesi yapıldı. Şikayet var.coma yazılan şikayetleri bayag ciddiye alıyor firmalar 
(6,775 puan) tarafından
Dün şok markette bı sıkıntı yaşadık onu yazdim sikayetvara henuz bişey cikmadi kuzum ya . Ama yinede oraya da atarım tabiki. Bazi firmalar hemeb dönüş sağlıyor bim mesela migros bunlarda hemen dönüş oldu.
0 oy
tarafından
Arayın direkt uygulama içindeki kurumsal numarayı 
(6,775 puan) tarafından
Aradim canim en kisa surede geri dönüş sağlanacaktır dediler

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,278 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
+1 oy
5 cevap 308 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (617 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 620 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap

336,445 kullanıcı