0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Dün eşimin annesi mide endokopisine girdi.Eşim gitmeyecekti hastaneye dedimki ne olursa olsun annen git dedim beni kırmadı ve gitti eşimi görünce mutlu olmuşlar beni aradı ekmek lazımmı diye bende biraz bayat ekmek var onları bitirelim dedim yok dedi misafir var annemlerde geliyor dedi ben şok tabi tamam ozman poğaça simitte al dedim kapıya geldiler kaynım karısı kaynanam.kaynimla gözgöze geldik konuşmuyoruz normalde bakıyor birşey diyecekmiyim diye sadece geçin beklemeyin kapıda dedim girdiler kahvaltı hazırladım yediler kayınvalide yiyemedi onada sıcak bir çorba yaptım içti.4 saat kaldılar ve gittiler. Eşimde işe gitti arkalarından yolda beni aradı ben biliyorum sen çok merhametli bir kadın ve annesin teşekkür ederim iyiki varsın dedi aslında okadar kırgınımki dışımdan affetsemde içimde bitmeyen kırgınlıklarım var annemin herzamn bir sözü beni tutar sen doğru ol hak senin yanında olur dün gerçekten öyle oldu o kendi ayağıyla bana geldi ben haksız olsaydım böyle olmazdı yaklaşık iki yıldır aramızda uçurumlar vardı çünkü evalt yetiştirmek çok zor istedimki oda bir anne ve benim eşim onun evladı

8 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Sen en iyisini yapmışsın. Allah'a salmak en güzeli. Allah senin yaptığını gördü. Ayrıca sen bu yaptığında hem Allah'ın hem de eşinin gönlünü hoş yaptın. 
(79 puan) tarafından
Kesinlikle öyle haklısınız ama bu durumlarda yaşanmadan geçim olabilir dimii neden hayatı bukadar zorlaştırıyor lar
(2,493 puan) tarafından
Keşke hiç kötü şey yasanmasa ama illa oluyor. Hayatı zehir ediyorlar yuvayla oynuyorlar ama sen Allah'a bırak. O her şeyi gören duyan. Senin yaptığın yine de çok erdemlice bir davranış
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Esin insallah bu merhametinden yararlanmaz ilerle. Dogru olani yapmissin tabi ki sen..
(79 puan) tarafından
O karakterde biri değil ben zorladım ölüm var bunun yaşlısı genci yok insan en çok yapmadıkları dan pişman olur dedim sen git dedim birşey olsa yine o üzülecek çünkü
0 oy
(12,271 puan) tarafından

• Helal olsun sana ouçurumlar olmasina rağmen bende dün senelerce gitmediğim babamın annesine gittim  ama bir anda ben bunu tanımıyorum niye geldi bu demesi de beni çileden ciakrtsqda anama saygısızlık olmasın diye sustum 
(79 puan) tarafından
Desin boş verin siz insanlık bizlerde onlar nasıl bir yürek taşıyor anlamak zor
0 oy
(659 puan) tarafından
Annenin ellerinden öperim. Ne mutlu ki sana evlat yetiştirmenin kolay olmadığını bir annenin ne kadar kutsal olduğunu biliyorsun
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim aynen öyle Allah razı olsun anne anne anne tek kelime inanın başka yok başkası olamaz değilmi yeri doldurulamaz
0 oy
(14,817 puan) tarafından
Bazen nefsimize yenilip bize şunu yaptılar diyip onları görmezden geliyoruz en güzelini yapmışsın canım ben kaynanamdan bisi görmedim çok şükür ama elden ayaktan düşse bakarım biz öyle gördük ve bizim ne olacağımız belli değil Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne evlada ne anne babaya
(79 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ama işte ya yaşıyoruz yada yaşatıyoruz bunlar olmadanda olabilir o kötüde olsa iyide olsa ben evladiyla evliyim ama işte birazı benim elimdeyse daha fazlası onun elinde çabaları bu yönde değil beni üzende buu inanın
(14,817 puan) tarafından
Bazı şeyler huy iste yapıp yapıp pişman oluyorlar ama yapmaktan vaz gecemiyorlar benim kayinnam kendisininkinden çok çekmiş sonunda bakan gene kayinnam olmuş şimdi bana karşı hiç bi şeyi yok ama çok şükür kimi de kayinnasinin yolundan gidiyor
(79 puan) tarafından
Aslında bize yapmıyorlar evlatlarına yapıyorlar bunun farkında olsalar inanın yapmazlar beni huzursuz etse nolurki kapımı kilitler muhattap dahi olmam ama eşimi düşünceli dalgın görünce üzülüyorum kendi evlatlarimida kucağıma aldığımda annesini düşünüyorum ne olursa olsun oda bir anne diyorum çünkü çok emek var gerçekten çok zor bu yaşıma geldim kendi anneme bir saygısızlık yapmadım kayinvalidemede yapmadım ama o çok kırdı beni
0 oy
tarafından
Bosanirken kayinbabam biz senden razıyız kızım demişti rahmetli çok çektirdi ama ardından böyle demesi insan için onur verici benim ona karşı vicdanım rahat vefat ettiğinde torunlarını cenazesine kendim goturdum
(79 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir davranış tebrik ederim işte sonu ölüm olan dünya da bu kargaşa neden dimii
tarafından
Evet doğru olan bu zaten
0 oy
(4,893 puan) tarafından
En doğrusunu yapmışsın. Bırak hakkını Rabbin alır. Bu konuda ailenin aşıladığı manebi duygular çok önemli. Annemm..
(79 puan) tarafından
Teşekkür edrimm evet aynen öyle inşallah oda hakkın yolunda olur mevlam içine manevi korkusunu versin Allah desin başka uğraş vermesin diyorum artık ne diyeyim
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Helal olsun sana canım Allah razı olsun senden. Benim anlamadığım tek su oldu madem konuşmuyorsunuz neden kaynın ve eltine gitmemiş kaynanan. Oğlunu yolladın diye teşekkür mahiyetinde mi geldiler. 
(79 puan) tarafından
Onlar getirdi hastaneye köydeler kendisi biz ilcedeyiz eşim konuşuyor ama yarım ağızla bense hiç desem yalan olmaz gidip geldim eşim için ama zorunlu olmadıkça iletişime geçmedim çok kırgınım çünkü ben sadece birşey olur eşim annesine ne olursa olsun geç kalmasın diye yaptım evlat sonuçta diyerek onların düşüncesini inanın kestiremiyorum artık niyetlerini ama mahcubiyetleri vardı hissettim

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,699 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,007 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (245 puan) tarafından soruldu