Dün eşimin annesi mide endokopisine girdi.Eşim gitmeyecekti hastaneye dedimki ne olursa olsun annen git dedim beni kırmadı ve gitti eşimi görünce mutlu olmuşlar beni aradı ekmek lazımmı diye bende biraz bayat ekmek var onları bitirelim dedim yok dedi misafir var annemlerde geliyor dedi ben şok tabi tamam ozman poğaça simitte al dedim kapıya geldiler kaynım karısı kaynanam.kaynimla gözgöze geldik konuşmuyoruz normalde bakıyor birşey diyecekmiyim diye sadece geçin beklemeyin kapıda dedim girdiler kahvaltı hazırladım yediler kayınvalide yiyemedi onada sıcak bir çorba yaptım içti.4 saat kaldılar ve gittiler. Eşimde işe gitti arkalarından yolda beni aradı ben biliyorum sen çok merhametli bir kadın ve annesin teşekkür ederim iyiki varsın dedi aslında okadar kırgınımki dışımdan affetsemde içimde bitmeyen kırgınlıklarım var annemin herzamn bir sözü beni tutar sen doğru ol hak senin yanında olur dün gerçekten öyle oldu o kendi ayağıyla bana geldi ben haksız olsaydım böyle olmazdı yaklaşık iki yıldır aramızda uçurumlar vardı çünkü evalt yetiştirmek çok zor istedimki oda bir anne ve benim eşim onun evladı