0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından kapalı
Dolap da mantar vardı benimde canım çekti neyse temizledim pişirdim yedim bi kaç tane sonradan aklıma geldi tüketim tarihi birde baktım ki geçmiş zamanı çok kötü oldum yani kendimden çok oğlumu emziriyorum yemedim daha bıraktım ama oğlumu nasıl emziricem napıcam bisey olur mu ki 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(815 puan) tarafından
Kaç gün geçmişti ?
(37 puan) tarafından
10 gün geçmiş:(
(815 puan) tarafından
Eğer sende olumsuz bir etki etmediyse korkma kaç saat geçti ?
(37 puan) tarafından
Saat geçmedi şimdilik bişeyim yok da oğlum uyandı napıcam bilmiyorum
(815 puan) tarafından
Mama verebiliyorsan mama ver kaç aylık ek gıda yiyemez mi? Bir kaç saat beklesen iyi olur bol bol yoğurt ve hafif tuzlu ayran iç
(1,784 puan) tarafından
Doktoru ara sor
(37 puan) tarafından
Süt ürünleri yiyemiyorum alerjisi var mama hiç vermedim zaten özel mama oluyor alerjiye 5 buçuk aylık
(37 puan) tarafından
Özel doktorum yok
(219 puan) tarafından
Mantardan zehirlenmiştim doktora sorduğum da emzirebilirsin bana demişti. Ağrı kesici yaptı serum taktı üç saat sonra emzir dedi
(37 puan) tarafından
Sizinde mi tarihi geçmişti şimdi 1 saat geçti acıkmıştı emzirdim çünkü duramadı ne yaptıysam 3 saat mi gecmesi lazımdı
(219 puan) tarafından
Hayır ben ağrı kesici iğne olduğum için üç saat geçmesi gerekiyordu ben çok kötü oldum acillik oldum. Sizde bir etki yoksa emzirin
(37 puan) tarafından
Yok cok şükür emzirdim mecburen
(219 puan) tarafından
Ayran için yoğurt yiyin geçmiş olsun
(37 puan) tarafından
Saol canım hayırlı geceler
(219 puan) tarafından
Size de
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.