0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (424 puan) tarafından

2 aylık bebeğimi sünnet ettirdim. 4-5 gün pipisine bardak koyacakmışız. Küçük karton bardak koyuyorum. 1 beden büyük bez bağlıyorum. Yalnız bardak koyunca yaptığı bütün çiş yanlarina beline gidiyor. Her yeri çiş oluyor. Bezi iyice sıksam bardak kasıklarına baskı yapıyor. 

Sabahtan beri defalarca üstünü değiştirdim. Ne yapacağım anneler ? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kıyafet dayanmıyor:ermm:

11 Cevaplar

0 oy
(18,103 puan) tarafından
Neden büyük bezz??Benim oglumda 4 aylık olmadan oldu bardak koyup normal bezini bağladım hiç tasma falan yasamadik
(424 puan) tarafından
Bardak koyunca kendi bezi kapanmıyor. :(
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bardak koyunca sadece ön ıslandı bizde bol baglama bezini
0 oy
(4,861 puan) tarafından
Canım biz de bardak koyduk. Ağız kısmını bebeğin pipusini içine alacak şekilde koy alt kısmını kes yuvarlak şekilde direk ön tarafa gider bardagin içine birikip de yanlardan akmaz
(424 puan) tarafından
Aaa çok mantıklı
(4,861 puan) tarafından
Biz öyle yaptık kesmezseniz içinde birikir rahatsız da eder ama kesince direk beze gider
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben bardak koymadım hiç söylemedi de 
0 oy
(394 puan) tarafından
Ben hiç bardak koymadim ve normal numara bezini taktım sadece Dr nin verdiği kremi sürdüm bir de beze pipisinin değdiği yere krem sürdüm o kadar
0 oy
tarafından
Bardağı kısaca kestin mi ? Öyle olmaması lazım normalde
(424 puan) tarafından
Evet yarısını kestim.
tarafından
Biraz daha kısa kesebilirsin. Yumuşak ağız kısmı tenine kestigin taraf beze gelsin. Bazi doktorlar bardak koy diyor bazıları da koyma diyor. Ben koymadim
(424 puan) tarafından
Kaka bulaşmasın ilk zamanlar diye koyduruyor aslinda
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Bende 2 aylık sünnet ettirmiştir oğlumu. Bardak koyduk ama hiç taşma olmadı. Bardağın taban kısmını kestiniz mi? 
(424 puan) tarafından
Kestim evet
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Biz koymadık bardak dr bezine pipisinin onune gelcek yerine vazelin surun dedi surduk 1 gun cok dikkat ettik 2 ci gun kurudu zaten vazelin 3 4 gun sürdük kontrole gidince bukadar iste bitti abnesi adam oldu dedi  dikislimi sizin 
0 oy
(377 puan) tarafından
Canim ben de bebisi tam 2 aylikken sunnet ettirdim, sargi cikinca bardak koy demisti doktor. Bir kez koydum ama ayni senin dedigin gibi cis yanlardan tasti  ustelik bardagin altini kesmistik agzi azi acikti yani. Bir de pipisi biraz sisti, doktora sordum bardak koyma bakalim dedi, yarasi iyileemisti ama teramicin kremini surup direk bez bagladim sadece o gun kucagima alirlen biraz dikkat ettim o kadar cok da cabuk iyilesti. Anlayacagin bardak sart degil
0 oy
(288 puan) tarafından

Bardağı ortadan keserek koyuyorsun değil mi ? 1 numara büyük beze gerek yok. Doğru boyutta kesersen normal  bezini bağlayabilirsin. Birde üçgen şeklini vererek koy. Sivri değilde dudak değdirdiğimiz kısım tenine değsin. Hiç sorun yaşamazsın.üçgenin iki köşesi üstte tek köşesi pipisinin altında olacak

image

(424 puan) tarafından
Üçgen şekline getirmiyordum bak
(288 puan) tarafından
Getir canım bebeğini de rahatsız etmez hem... koyacağın şekli anlatabilmişimdir umarım.. bize hastanede o şekilde göstermişlerdi.. sorunsuz atlattık
0 oy
(3,853 puan) tarafından
2  aylikken yaptordim a bardak falan koymadim .bir beden buyuk bez kullandim bir hafta.

Bir iki haftaya iyilesdi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,435 soru

24,183,488 cevap

336,477 kullanıcı

...