0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (381 puan) tarafından
Merhaba hanımlar  gebelikten 1 ay önce  ayak yanması başladı sekerime 3 aylik gizli şekerimede bakıldı birsey çıkmadı doğum yaptım 2 ay oldu hala var geçmedi şuan emzirirken bile ateş basıyor ayaklarim desem bacaklarımla beraber yaniyor hormonlardanmı acaba yaşayan var mı aynı şeyleri  

3 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Kolestrol baktırdın mi hiç canm eşim öyleydi baş ağrısı da oluyordu onda yüksek kolstrol çıkmıştı et ekmek hamur işinden uzak dur demişti doktor düzeldi gerçekten de daha sonra 
(381 puan) tarafından
Hamilelikte bur tik yüksekti ama gebelikten dedi doktor baş ağrım yok geçen kan verdim sağlık ocağında çocuğu aşıya götürünce yüksek çıksa derdi doktor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende de oluyor canım insilin direncim çıktı yaramayan seyler yiyince yanıyor ayaklarım resmen 
(381 puan) tarafından
Normal kan testinde çıkıyor mu detaylı  mi istemek lazım
tarafından
Detaylı istemen lazım her yer yapmıyor
0 oy
(852 puan) tarafından
Yağına baktır canım annemin de ayakları çok yanar onun kanda ki yağ değeri yüksekmiş
(381 puan) tarafından
Yani bir nevi kolesterol mü oluyor
(852 puan) tarafından
Trigliserid
(381 puan) tarafından
Anladım cnm hamileliğin başlarında çok oldu bir ara geçti bu aralar yine başladı ama çok az su içmeye başladım
(852 puan) tarafından
Beslenmeni de düzenlemen gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,843 soru

24,050,054 cevap

329,623 kullanıcı

...