0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Dayanamıyorum artık üzülmekten sütüm kesiliyor cok cok azaldı doymuyo oğlum o ağladıkça dahada sinirleniyorum kaynanam ve görümcem beni sinir hastası yaptılar sonunda deneyimli anneler yardim edin sütüm cogalırmi yeniden 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çoğalır mı bılmem ama mama verıyorsun dımı aç aç ağlamasın cocuk 
(1 puan) tarafından
Veriyorum vermezmiyim mamayi veriyorum diye vicdan azabi cekiyorum onu mahrum birakiyomusum gibi geliyor
tarafından
Canım mama zehır mı ya delırme lütfen rahatla bıraz ınan kafayı takmazsan gelıcek kendı yaptıklarımı da yazayım
Kuru ıncır, kuru üzüm
Günde 3 lt su
Bol kayısı hoşafı
(1 puan) tarafından
Alllah razı olsun bide bunları deneyeyim kayisi yiyordum bide icerek deneyeyim . Tabiki zehir değil ama olan sütüm gitti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen sinirden stresten uzak dur emin ol o sütün artacak. Sinir stres sütü kesiyor. Bol bol da dinlen
(1 puan) tarafından
Kendileri emzirmemisler benim emzirmem dahi gözlerine batti lömbur lömbür emzir bakalım mı demedıler ben uzak durmaya calistikca ariyolar hadi göster mahfettiler acmasam esimi arayip karin acmiyor diyerek dolduruyolar bize gelecekler bide simdi zaten kıt kanat gecinoyoruz eee biletlerimizi al 3 kisi gelecek gidis dönüs bin lira çocuguma özendiklerimi alamazken onların isteklerini yapicaz bide çok bunaldım dinlenmek mi gelirler gelin yapcak biz yiycez derler suratima köle görüyolar beni
tarafından
Yüzüne karşı gelmeyin deyin eşin desin param yok diye
(1 puan) tarafından
Kaynanam bi geldi gitti zaten simdi kızını gezdirmeye getiriyor desem de degismezler anlamiyo rolu yapıyolar benim ailem geldi bizi idare ettiler masrafınız olmustur etmistir onlar esimin parasini bana ve cocuga yedirmek istemiyolar zaten hamileyken bile kiyafet aldirmadilar bana hep ailem aldı herşeyimi
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Birak kaynanayo görümceyi sen çocuğuna odaklan onları duymamaya çalış stres yaparsan süt gelmez zaten 

Rezene demle ic

Bol su

Uykunu almaya calis
(1 puan) tarafından
3 bardak rezene iciyorum yapmadigim kalmadi Aĺlahım beni kurtarsin bunlardan uyku zaten haram esimle ayri odalarda yatiyoruz o asla uykusundan ödün veremezmis tek bakiyorum
(7,617 puan) tarafından
Bende tek bakıyorum
0 oy
(8,305 puan) tarafından
Çocugundan kiymetlimi sen cocuguna odaklan takma onlari yeri gelincede lafini söyle birak onlar uzulsun sorun ne bilmiyorum ama tahin guzel sut yapiyor helva incir hoşaf kuru duttan üzümden yapabilirsin hosafi suyuda bol bol tüket canim
(1 puan) tarafından
Cocugum kiymetli olmazmi laftan anlamazlar 5 aylık hamileyken onlar yüzünden bosanmak istedim esimi seviyorum 2 ay ayrı kaldık cocukta sende öl mü demediler asla aramdılar şimdi cekememezlık bi oglunun parasini biz cocugumla yiyoruz diye kiskaniyorlar esimin bize bakması zorlarina gidiyor sizi bosatirim demisti kayınvalidem sizden de Allah razı olsun surekli dolabimda annemin visne kompostolarini ictim bide bunlari deneyeyim hic denememistim
(8,305 puan) tarafından
Kendileri gebersin pilikler kaynanan niye kocasinin parasini zıkkımlaniyormus o zaman yada gorumcen niye babasinin evliyse kocasinin parasini zıkkımlaniyor gerizekalilar ya
(8,305 puan) tarafından
Cümlesinden kuzum dene insallah bol bol olur hic birseyide kafana takma karsilarindada susma
(1 puan) tarafından
Gelsinler susmucam acik acik diycem ben sustukca tepeme ciktilar gelip hizmet beklicekler eskiden herseye ragmen yapardim ama artik odamdan cikmicam ev sizin yapin edin diycem bebekle ilgilencem onlar bunu hak ediyor esim bana inanmiyor hep anasi ablası babası yok oyuzden onlara cok bağlı hak veriyorumda ezilen ben oluyrum yanlarinda olmadigim zamanlar arkamdan konusyolar eski telefonumu koycam ses kayit yapsin esime dinletcem belki ozmana inanir bana
(8,305 puan) tarafından
Yap kuzum son çare bu yuzden yapmak istemiyorum ama ablan annen diye kırmak istemedim şimdiye kadr de
0 oy
tarafından
Gelecekk tabiiiii uzulme sakin ❤️☺️

Ben sezaryen dogum yaptim.Sütümü zorlaya zorlaya cikardim .İlk zamanlar benim de cok az geliyodu sutum .

Booolca suu ictim 

Dinlendim firsat buldukca 

Her sabah erkenden ilik dus alip dusta masaj yaptim 

Bolca sagim yaptim

Bir de surekli emzirdim 

Sutum az da olsa mememe koydum emdi durdu 

Simdi sutum Allaha sukur cogaldi 

☺️❤️ 

Bebeginin emmeyi reddetmemesi için biberon ve emzik verme kuzum bunlar meme reddi yapiyor .

Kasik biberon al onunla besle ❤️☺️  

Once mamayi ver azcik sonra gogsune getir bebegini gogsunde uyusun

.

Eger mamayi sonra verirsen mama uyku hali yaptigi icin bebege cazip gelecektir ve daha sonra mamaya daha cok düsecek ve emmeyi azaltacaktir .Siralama azcik mana sonra da meme olsun . Emzir bol bol .artacak emin ol .

Kendine inan  artacak .

Sutum artsin diye de yemege verme kendini .

Yemek fazla yiyince sut fazla olmuyor .yazdiklarim yeterli ☺️❤️
(1 puan) tarafından
Ayyyy cidden yaa nasıl hissiyatlı bisi bunu kesinlikle yarın ilk is denemek olucak cok cok mantıklı uygulamaya ilk kez yazdım iyiki sizin gibi guzel insanlar var
tarafından
❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️ sonuclari yaz bi hafta icinde
(1 puan) tarafından
Benimde fark etmem sagimda anladim 25 gr bile yoktu bebek agliyor gazi vs var saniyordum cok sagolun hepsini deniycem
tarafından
Bunlari yapinca artacak ❤️☺️ ben bir ebede gormustum .Ebe tulin bulur .Mutlaka takip etmeni tavsiye ederim .Her dedigi cikti ☺️❤️
(1 puan) tarafından
Yazarim yazmammi bebegim cok zayifladi zaten ben safra tasindan ameliyat da oldum ilac kullandim ettim o arada zayifalmisti simdi kesilince dogdugu kiloya döndü sanırım ise yarar diye düsünyorum kesinlikle yazarım kuzumm sana iyiki ciktin karsima seninde karsina hep iyi insanlar çiksin
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Yani artarmı bilemem ama bebeğe mama vermemezlik yapma lütfen aç kalmasın yavrucak, benimde sütüm bir gecede azalmıştı stresten oluyor hep, sen elinden geleni yap, ama sütüm gelcek diye de çocuğu da aç koyma kıyamam 
0 oy
(187,518 puan) tarafından
benim uzuntuden kesildi sutum stres sinir ve uzuntuden uzak dur
0 oy
(395 puan) tarafından
Allah böyle lane,t insanlardan uzak eylesin artık bırakın be kardeşim anne ve evladını inşallah sütun artar canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 804 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 521 göst.
10 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.