0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bu uygulamada birbirine kırgın olanlar var mı:) 
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

28 Cevaplar

0 oy
(163,325 puan) tarafından
kirgin olmak degil kirilacak kadar umursamam ama oksijen israfi olan var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Umrumda değiller ama bazılarına cidden ağız payı öyle bir vermek istiyorum ki ama yok keşke yüzyüze gorussek versem
0 oy
tarafından
İki dk sonra cnm diye yorum yapıyorum:)))) ben kimseye kin öfke gütmem bana kötü yorum yapanlara cnm diye cvp veriyorum:))))) 
0 oy
tarafından
Sevdaya :D nerdesin sevda küsüm sana
0 oy
(561 puan) tarafından
Kırgın degilimde bi gun biri tansiyonla ilgili post açmıştı kadin ilk gebeliginde preeklamsi geçirmiş benim gibi ikincisinde de şiddetli bas agrim var falan yazmisti aspirin kullaniyon mu diye sordum biri hemen atladi oralardan vay sen preeklamsi diyosun da bu hafta da preeklamsi olmazda uzunca bi sure tartıştık megersem arkadas post sahibinin ilk gebelikte preeklamsi gecirdigi ayrintiyi kaçırmış snra ozur dilerim hakkını helal et falan demişti gereksiz yere polemiğe soktu benide :D dunde biri hem 7 haftadan önce kalp atışı duyulmaz yazmis yorumumun altina ben 6+2 de duydum kizimin kalbini yazdim her bebeğin gelişimi bir olmuyo yazmış çelişkili konusuyorsun dedim uzatiyorsun dedi bana bende ister kabul et ister etme dedim :D 
0 oy
(155 puan) tarafından
Kirgin olmam burası bir uygulama binlerce insan var hic öyle  şeylere bakmıyorum ben 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Hiç işim yok buradakilerimi takıcam kafama :D
0 oy
tarafından
Hade bakalim. Kimi kirmissim cicek gondereyim:D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,280 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
+5 oy
34 cevap 1,470 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde ..isa (1,635 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 202 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Uykusuz_girl (1,432 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,308 soru

24,056,466 cevap