0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kullanan var mı kızlar almamız lazım oğlum çok öksürüyor bugün hava verdi doktor evde varmı diyede sordu verince daha mı çabuk kesiliyor acaba

5 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Buhar yoluyla ventolin felan veriliyor daha etkili evet
(398 puan) tarafından
evet canım bugün doktordayken verildi hava da marka sormayı unuttum
(7,616 puan) tarafından
Marka farketmez canım cok fonksiyonel bisey degil zaten ilacı döküyorsun maskeyi takip calistiriyorsun
-Reklam-
0 oy
(163,331 puan) tarafından
rahmetli dedemde koah vardi dr vermisti ventoljn iyi geliyo bi sure rahatlatiyodu dr yaziyo sgk oduyodu simdi oduyomu bilmiyom
(7,616 puan) tarafından
Kiz deden de mi koah ti:((((
evet koahti rahmetli akcigerleri bitmisti kalp krizinden sonra toparlanamadi 55.gun yogun bakimda vefat etti
(7,616 puan) tarafından
Allah merhametiyle muamele etsin benim anam da koah ve uyku apnesi gece cihazla yatıyor
amiin rabbim sifa versin annene bahar
(7,616 puan) tarafından
Allah razi olsun canim 10 seneyi geçti rabbim cektirmesin
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Biz 1 ay kullandık balgamini dışarı atınca rahatladı cok şükür 
(398 puan) tarafından
hangi marka var canım memnun musun
(9,610 puan) tarafından
https://ty.gl/cez7iq7bh8

Bundan kullanıyorum canim ama ben eczaneden almıştım aslında 1 haftada etkisini gösterdi ama ben doktor gözetimi altında 2 3 hafta daha kullandım ilaçları azaltarak kullandım tamamen öksürüğü balgaki kesti
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Çocuğu olan herkesin olması lazım bence. Geçen biri portatif ufacık bişey paylaşıyordu güzeldi. 

https://ty.gl/ctpgp2ewqd

(398 puan) tarafından
sende varmı canım hangisi
tarafından
Link attım bundan değil bendeki ben bunu yeni gördüm ben 2 sene oldu alalı bendeki yatay olanlardan. Bu portatif daha kullanışlı bişey.
(9,610 puan) tarafından
Bugün yorumlarına baktım da hep şarj sıkıntısı yaşanmış
0 oy
tarafından
Tabiki ilaç varsa onu yoksa serum koyup o şekilde bile verebilirsiniz. İlerlemeden müdahale etmek en iyisi bizde geçen ay bir hafta hastanede kaldık farketmedik o kadar olduğunu ciğerleri kapanmış dedi Dr,. Nimo aldık biz memnunuz şarjlı sessiz ve pratik bakabilirsiniz . Geçmiş olsun.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,327 göst.
0 oy
4 cevap 418 göst.
19 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (2,075 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 78 göst.
+1 oy
6 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,468,625 soru

24,061,313 cevap

330,158 kullanıcı

...