+1 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (11,338 puan) tarafından

Kızlar almalı mıyım? 

imagebunlar nasıl olur sizce?:)

10 Cevaplar

+1 oy
(1,180 puan) tarafından
Hepsiburada da kargo bedava kampanyası var. Orada harika kitaplar var. Çocuk gelişimi açısından çok faydalı. Şu an bebeğim 2 aylık .Ben şimdiden onun için kitaplık oluşturmaya başladım
(11,338 puan) tarafından
Hangi kitaplar cnm onerebilecegin var mı
(1,180 puan) tarafından
Farklı Ama Aynı
Mercan'ın Kırmızı Saçları
Sarı Civciv
Yeni Kütüphaneci
Siyah Beyazlılar Kulubü
Kırmızı Elma(Feridun Oral)
Kırmızı Kanatlı Baykuş
Bulurum Seni Ormanda
Merhaba Çiftlik
Bunlar önerebileceğiniz bazıları. İnternette de bir kitap görünce mce YouTube'a yaz adını. Bazı kitapların incelemeleri oluyor. Oradan bebeğine uygunluğunu değerlendirebilirsin canım
-Reklam-
+1 oy
(1,736 puan) tarafından
Bence alın, fiyatı da çok uygun. Oğlum 3 yaşını dolduracak yakında baya bi kitabı var. Resimlerine bakıp kendince bişeyler anlatıyor, hayal güçleri gelişiyor. :) :) 
(11,338 puan) tarafından
Yaaa çok sağol cnm alayım bari
+1 oy
(1,310 puan) tarafından
Bunun diğer serisi var ama boyut küçük ve resim az diye ilgisini çekmemişti su an 2.5 yaşında ama ben baya önceden almıştım belki şimdi okusam ilgisini çeker ama denemek lazım 
(11,338 puan) tarafından
Yaa çok mu küçük cnm
+1 oy
tarafından
Kuzum bence al hatta linki varsa bana da verir misin çok iyi 
(11,338 puan) tarafından
Link nasıl oluyor kuzum bilmiyorum ki googleye 3 yaş masal kitabı yazdım direk bu çıktı
tarafından
Tamam aşkım sağol bir bakayim
+1 oy
(1,517 puan) tarafından
Eğer kitap okunmasına alışkın değilse ilk etapta bunlar sıkar daha bol resimli kısa hikayeli tercih etmelisin. Ama eğer zaten kitaplara alışık Bi çocuksa iyi ve bu mini masalların başka serileri de var onlara da bak
(11,338 puan) tarafından
Kuzu yalana gerek yok daha hiç kitap işlerine girmedim hangisini alsam bilemedim
(1,517 puan) tarafından
Dur foto atıyım ordan bak canm birkaç kitap tavsiye edicem
(11,338 puan) tarafından
TM cnm
+1 oy
(1,517 puan) tarafından

image

bunlar tavsiye edebilceklerimden bir kaç tanesi canım hepsinin serisi var hepsi de çok güzel, tonton tonki ile sayılar ve şekiller yada oburcuk da güzel bence başlangıç için bunlar daha uygun çünkü zaten 3 yaşına gelmiş
(1,517 puan) tarafından
Dur bakıyım canım ben en son trendyoldan almıştım ordan gönderiym
(1,517 puan) tarafından
https://ty.gl/trpcs1i2is
Benm oğlum martta 3 yaş olcak ben 3yaş almıştım ilk kitap bitti bile maşallah. Şuan indirim de 4 yaş da indirimli bence hemen al
(54,188 puan) tarafından
(1,517 puan) tarafından
Buda güzelmiş ben bundan da alıyım bari :D bende teşekkür ederim ☺️
(54,188 puan) tarafından
Rica ederim canim cok guzel gercekten benim cadi hepsini ezberledi ☺️ rakamları falan da ogrendi
0 oy
(962 puan) tarafından
Valla gereksiz masraf ben kendim okuyorum kızıma 3 yaşına gireli çok olmadı kızımın da zaten gece uyuyacağı zaman okuyom kafamdan uydurmaca yaoiyom çok seviyor zaten kendisi okuyamıyor ve yirtacak bunları sende kendin şöyle bebeğine 
(2,743 puan) tarafından
Sansürlenen kelimeler hay.van kelimesi.... Birde çocuklarımızı ne kadar erken eğitirsek o kadar iyi. Ha şunu demiyorum 3 yaşındaki çocuğa okuma yazma öğretme bırak o öğretmenlerin işi. Çünkü çocuk yapamaz ve başarısızlık duygusu oluşur özgüveni zedelenir. Ama bırak görsellerle öğrensin bir şeyleri. Renkleri sayıları meyveleri taşıtları hay.vanları vs.
tarafından
Azkaban her kelime katılıyorum ben bu seriyi 6 aylıkken aldım 1 2 tanesini hemen yırttı ama 9 aylıkken resmlere bakmaya başlamıştı yavaş yavaş şimdi 2 yaşında 50 den fazla kitabı var
(11,338 puan) tarafından
Çok haklısın cnm alayım bari
tarafından
Yırtacak canım buna hazır ol ama bu seri hem küçük hem ucuz kitaplara alışması için iyi bir başlangıç
(11,338 puan) tarafından
Yirtsin kuzu önemli değil sadece biseyler öğrensin
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşına girdiğinde aldık çok hevesli ama gel görki yemeye başladı kaldırdık. Tüm kitaplarını yedi :(
(11,338 puan) tarafından
Hahahah yerim yaaaa
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Kesinlikle alın canım. Kitaplarla ne kadar erken tanışırsa ilerde kitap okumaya düşkün olur. Ayrıca dili gelişir hayal dünyası genişler.
(11,338 puan) tarafından
Cnm peki bu kitaplar dan alsam olur.mu
(2,136 puan) tarafından
Olur tabi güzele benziyorlar.
0 oy
(54,188 puan) tarafından
Elanin cok var canim hepside kiymetlisi gecen gun iki tane daha aldim cok seviyo al sende
(54,188 puan) tarafından
Ben internetten almadim kirtasiyeden a101 bimden ucuzlukcu varya ordan pazardan aldim.  Kuzenim trendyoldan egitim seti almis cok guzel cantasida var fiyatını bilmiyorum.
Evet yirttigida oldu ama cogu saglam duruyo hergun yüz defa dokuyo hadi okuyalim diyo bazen kendisi okuyo ezberlemis ☺️ anneme okutuyo oyle degil nene diyo ☺️
(11,338 puan) tarafından
Hahaha yerim kuşumu;) bende alayım ya o zmn cnm kocayı ikna etmişken
(54,188 puan) tarafından
İstersen once ucuz al buda uygun gerçi hepsini gosterme bir tanesini goster alissin yirtmamayi ogrensin gecen gun aldiklarimin tanesi ,1.5 liraydi
(11,338 puan) tarafından
Yaaa kuzunhic bulamıyorum ki öyle kitaplar
(54,188 puan) tarafından
Kiz heryerde var kirtasiyede pazardan bile aldim gerçi sen cikamazsin iki cocukla zor olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde SnmSs (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde meraklianne (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 97 göst.
11 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,476,875 soru

24,175,167 cevap

336,068 kullanıcı

...