0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (334 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar artık çok bunaldim yoruldum duş almaya vaktim yok bir bulaşık makinesini 2saatte ancak boşalttım ben odadan çıkınca uyanıp ağlamaya başlıyor sağolsun eşim hiç yardımcı değil düğün kına kovalar ancak yemek yemeye yemek yapmaya vaktim yok bu saat olmuş hala eve gelmiyor eve gelse yemek yapicam sonrada gelir beni azarlar gece en erken uyuduğum saat 3 yeni uykuya dalıyorum beni kaldırıyor bana kalk su getir ben o kadar yoruluyorum uyumuyorum oğlum çok uyanıyor sabaha karşı nolur birazda sen bak dedim ben çok yorgunum bak kalk diyor aramış

şimdide diyorki balığı biraz fazla Alicam yap annemlere gönder diyor cokkk sıkıldım yeminle annesine olan aşkından annesine dün dediki balık ben yapamam malesef dedi şimdide bana bunu diyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar anlayışsız yaa ne demek kalk bana su getir kalksın işi ne 
(334 puan) tarafından
Eh iste buda boyle
tarafından
Allah ona vicdan merhamet versin inşallah anlayışsiz insana ne diyeceksin
(334 puan) tarafından
Çok anlayasssiz o kadar yoruluyorum ki yani sezeryanlim ağır şey kaldıramıyorum daha yeni cunki aman onunla öldün sanki diyor
(1,831 puan) tarafından
Bu da böyle olur mu bu ne böyle köle mi almış kendine her şey karşılıklı çok sabırlısın çook
-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Eşinmi uyandırıyor seni su getir diye Allah vicdan merhamet versin öyleyse 
(334 puan) tarafından
Evet cnm daha kalk midem ağrıyor bana sıcak havlu yap dediği oluyor
0 oy
tarafından
Kalk su getir de ne demek. Ben eşime bazen tuhaf bakarım ama eşim allah var bana baya yardımcı oluyormuş hamileyim yataktan zor kalkıyorum diye aksine o su getirir bana isteyince canım şunu istedi dolaptan getirirmisin desem hemen getirir yine bende kendimi iyi hissettiğimde her şekilde hizmet ederim ona. Onunda sana yardımcı olması lazım sonuçta o çocuğu tek yapmadın sorumluluk alması lazım
(334 puan) tarafından
Hamileyken de böyleydi uykumdan uyandirirdi su icin hamileyken geceleri ağlarım modemden dolayı kusardim gelip bakmazdi bile ruhu duymaz
tarafından
En baştan mı alistirdin acaba kuzum yiaa ne bileyim valla, ya illaki seninde yaptığın zamanlar olur onunda hayat bu bazen senin ona ihtiyacın olacak, bazende onun sana. Bence bebek sorumluluğu sadece anneye ait değil eve geneli anneye ama tamamı değil sonuçta tek sen yapmıyorsun onu onunda çocuğu. Tepkini koy veya konuşmakla anlayacak biri ise güzelce konuş onunla
(334 puan) tarafından
Soruyorum sence bugün ne yapsam diyorum iyimis diyor ne yemek yapcagini ben soyluyum Kalkım yemegide yapım cocuguda bakım evin kadıni sensin sen yapacaksın diyor
tarafından
Kendine eş almamış köle almış demekki şöyle insanlara sinir oluyorum sen otoriterini koymazsan bu böyle devam eder cnm
0 oy
(60 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun seni cok iyi anlıyorum bi nevi yanliz büyütüyorsun oglun mac aylik once onun uyku sorunu çözerseb cok asiri rahatlarsin
(334 puan) tarafından
Daha 2bucuk aylik
(60 puan) tarafından
Nasil uyuyor nasil unutuyorsun bende öyle sorunlar yaşıyordum meger hep yanlış yapıyormuşum
0 oy
(6,595 puan) tarafından
Kıyamam sana ya rabbim içini feraha kavuştursun kocana da akıl fikir versin onu doğru yola gtrsin offf
(334 puan) tarafından
Amin cnm sagol
0 oy
tarafından
Ök.üz bitane vur uyurken kafasına. Bu bebeyi sen torbanda mı getirdin. Azcık el atsın. Kalkma sende Bi zahmet suyunu kendi alsın. 
0 oy
(344 puan) tarafından
Aşırı sabitlisin o zaman tebrik ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 856 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 592 göst.
0 oy
7 cevap 588 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,600 soru

24,032,846 cevap

328,780 kullanıcı