Kızlar sakin linçlemeyinbir kızım var çok şükür eltimin de bir oğlu bir kızı olacak tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun hatta hayırsız olacaksa hiç oğlum olmasin ama bende istiyorum o duyguyu tatmak kızları çok seviyordum hep dua ettim bir kızım olsun diye saçları tokalri kıyafetleri çok tatlı Allah nasip etti ben diyorum ki diğeri de erkek olsa ondan sonra yine bir kızım olsun isterim yani kızları çok seviyorum yanlış düşünmüyorum dimi yani Allahin zoruna gitmesin ama erkek çocuğu da tatmak istiyorum
Kız niye linclesinler ben en başından beridir oğlum olsun isterdim şükürler olsun oldu kız çocuğu isteyince linç yokta erkek çocuğu isteyince mi suç oluyor çok saçma rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rabbim nasip eder inşallah canim
Yoo insanoğluyuz tabiiki de istemenen çok normal 2 meyvedende herkes tatmak ister canım benimde oğlum vardı hep birde kızım olsun isterdim çok şükür Rabbim ikisinide nasip etti bitane daha kızım olsun çok isterim çünkü bizde 1 oğlan 2 kıziz kardesimle aram çok iyi oluyor yüzden kızımında olsun istiyorum ama Rabbim nasip eder mi bilmem germeyin hayırlısı sağlıklısi Rabbim herkese hakkknda hayırlısı ne olacaksa onu nasip eylesin inşallah
Benim bir kızım var ikinciyi de kız istiyorum belki 3. Erkek olabilir öncelik kız )
Gayet doğal bi düşünce canım benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim ilk doktorum kıza benzoyor dedi sevindim ama kimseye demedik sonra ki kontrolde onunda erkek olduğu belli oldu ama hic illa kızım olsun demedim Rabbim hayırlısıni versin diye dua ettim. Yani olurda doktorun yine kızın olacak derse sakın üzülme Rabbimin vardir bi bildigi de onemli olan saglikli ve hayirli evlat olmalari
1,489,987 soru
24,351,780 cevap
346,514 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın