0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Eşimle bı hafta önce baya büyük bı tartışmamız oldu araya aileler girdi boşanmaya kadar geldi  yani herkez duydu  benim sormak istediğim benim abimin eşi  istambula gelmis bana yakın demiski ben ben mirayi aramaktan korkuyorum sorun olur diye sizce hakkımı  korktuğu konu eşim herşeyi büyütüyor nerden kavga çıkaracak diye  kaynanası eşi görurse  yengeleri kzii dolduruyorlar diye demis 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden korktuguna bağlı tatlım 
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Hakkı değil canım benim yengemde bana çok yakın ablam gibi hiç düşünmeden arar bunun nesi korkutuyor ki 
tarafından
Kaynanası eşi görse yengelri arıyor kızı dolduruyorlar diye ondan aramıyorum demis
0 oy
tarafından
Nie korkuyı belki onun yüzünden tartışırsınız die korkuyodur
tarafından
Demiş kaynannasi görürler onlar  ynelerimi kızı dolduruyorlar diye demis
0 oy
(537 puan) tarafından
Esin daha da seni bunaltmasin vaybaradikarda doldurdular niye ariolar neyi merake tmisler vs gibisindenkonusur diye bazen bende yapiorum çünkü 
tarafından
Fazla anlamadım komusmandan
(537 puan) tarafından
Ozur dilerim canm cocuk kucagimdaydi anca eksik yazabilmisim yani eşin seni daha bunaltmasin mesela niye ariolar seni ne dediler amaclari ne laf ogrenmeyemi aramislar diye sana laf etmesinler diye esin disariya gittiginde sen ara icleri rahat olsun canim bende genellikle bazen oyle yapiyorum yani akrabamiz var esi disariya ciktikca arioz sadece biz degil aile mecliside oyle yapiyor allah yardimcin olsun kuzum ama kendini ezdirme
0 oy
tarafından
Aynı şeyi ben yaşadım ve baba tarafından kim beni arasa eşim kaynanam kavga çıkartıyordu diyordu seni doldurmak için arıyorlar onun için kimse beni aramiyordu ben müsait olduğumda arıyordum yani yengen haklı
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Sen ara direk konuş korkacak birşey yok 
0 oy
tarafından
Eşinin ailesinden korkmuş  kız. Ailesi eşini doldurup da sana zarar gelmemesi için korkuyor. 
0 oy
tarafından
Senin eş problemli olduğu için haklı bence. Ben olsam öyle düşünürdüm
0 oy
tarafından
Çekinmiş işte 
0 oy
(6,851 puan) tarafından
Belki  eşinle biraz limonisnz ya cnm ondan dolayı olabilir bazen erkekler bunu bile sebep eder 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bulaşmak istemiyor yengen bende olsam aynı derdim senin huzurunu bozmamak icin
0 oy
(1,439 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hakli canim 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,846 göst.
0 oy
14 cevap 1,169 göst.