0 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ağız ve diş sağlığı merkezi hanımla sadece diş üzerine geçen hafta çektirmek için gittim çekmedi dolgu yaptı   beynime vuruyor  nefes bile alsam sızlıyor   acilde çektiren varmi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba dolgunun sinirlerinimi  almadı kuzum?? 
tarafından
Büyük ihtimalle  beceremedi     cnm ama ben dedim   bana dolgu olmuyor ne zaman dolgu yaptırsam 10 gün sonra böyle ağrı ile  cektirtmek zorunda kalıyorum  ama  dr cok okumuş biliyor   kendine güvenip cekemedi
tarafından
Sinirlerini temizlememis acil gitsen cekmezlerse bile dolgunu sokerler en azından sisen sinirler rahatlar ağrın azda olsa rahatlar
Benim.dis sinirlerime problemli 3 kere gidip sinir temizletme işlemi.yapiyorjm ondan sonra dolgu yapılıyor.
Dış ağrısı gerçekten çok kötü çeken bilir. Çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Önce bi bakarlar iltihap varmi diye varsa çekmezler canim yani iğne ucu kadar bile iltihap olsa devlet cekmiyo ama ben iltihaplı dişimi özelde cektirmistim onlar usulünce yapiyolar devlet hastanesi iltihabı yok etmek için önce ilac öneriyo bide kanal tedavisi yapılmadı mı sana 
(9,610 puan) tarafından
Toprak beyin uykusu bölünmesin ❤  evet bebek olunca gece acil bi durumda gitmesi zor oluyo bende 2 tane var ikisi de küçük diş ağrısından kriz geciriyodum sabaha kadar duramadım çünkü artık aglaticak duruma gelmişti gecenin bi vakti sagolsun annem gelmişti esim aldı getirdi o evde çocukların yanında durdu bizde kliniğe gittik çektirdik kurtuldum hamileyken sağlam dişim çürüdü iltihaplanma yapti cok canımı yakiyodu
tarafından
Benim çağıracak kimsemde yok cnm onun cani sag olsun  ben tüm ağrılara razıyım
(9,610 puan) tarafından
Doğrudur canim benim ailemde normalde bana biraz uzaklar ama Allahtan uyaniklardi yoksa bende çağıramazdım dediğin gibi onların canı sagolsun onlar hastalanmasin da biz bi şekilde dayaniriz yine Rabbim sabaha kadar acını dindirir inşallah
tarafından
Allah razı olsun cnm cok teşekkür ederim ❤️
(9,610 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canim benim ❤❤❤
0 oy
(53,889 puan) tarafından
Normal acil diyosun sandım diyecektim ns alaka. Hicbir bilgim yok iltihap mi oldu ki disten cok cektim kabir azabi gibi derler diş ağrısını 
tarafından
Felaket beynime vuruyor dolgu yaptırdım ertesi gün başladı ağrısı   sinirleri alamadı cnm
(53,889 puan) tarafından
İltihapta olabilir benim her defasında yüzüm sisiyo suan dolgum oynadi yaptıracaktim doktor izin vermedi. Cigneyemiyorum zor dus gerçekten Allah sifa versin canim
tarafından
1 günde iltihab yaparmi ki Perşembe kanal tedavisi dolgu yaptırdım   ertesi gün agirmaya başladı ilk 1 hafta ağrı olur dediler ama git gide çoğalıyor ağrısı
(53,889 puan) tarafından
Benim oluyo da senu bilemem canim
tarafından
Sabah gideyim bakalım ne derler  oğlum cok güzel uyuyor kıyamadım kaldırmaya
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Canım her hastane de yok mesela burda merkezde tek bir hastane çekiyor acilde 
tarafından
Yarin bi deneyim
0 oy
tarafından
Belki sinirlerini almamıştır canım benim de bir kere başıma geldi çok geçmiş olsun 
tarafından
Alamadı beceriksiz    ben uyardım  dedin dolgu yapsanız da 10 gün sonra çektir mek zorunda kalicam diye dinlemedi
0 oy
(155 puan) tarafından
Bugün bana biseyler oluyor  açil da dış çekim yaparlarmi diye okudum başlığı ☺️ valla çekmezler canm antibiyotik  kullanmadan olmaz 
tarafından
İntap yok ki dolgu yapan dr sinirleri alamadı   dogunun ertesi günü ağrı başladı
(155 puan) tarafından
Çok ağrıyorsa acile git canm dış ağrısı çok zor
tarafından
Oğlum çok güzel uyuyor kıyamadım kaldırmaya  Sabah erkenden gidicem  cnm
(155 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun ⚘
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(8,180 puan) tarafından
En son ki 20 lik dişimi acilde çektirdim ama cok ısrar ettim 
tarafından