0 oy
728 göst.
Diğer kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar etrafınizda sevilen aranan biri misinizdir. Çok fazla arkadaşınız var mıdır mesela. Merak ettim ben öyle çok fazla aranıp düşünülen biri değilim sanırım etrafımda

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla arkadaşm yok az ama öz 1 saat kaybolsam arayan sorana :D çok şükür 
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Normalde arkadaşım yokdu taki buraya taşınana kadar vay komşular yakama yapıştı bırakmıyor bir dk rahat vermiyor bunlar bana ama çok hoşuma gidiyor arkadaş edinmeyi sevmeyen ben şimdi onlarsız yapamaz oldum 5 ayda ayarlarım la oynadılar resmen ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Değilim sadece iki üç tane arkadaşım var onlarla da sık görüsmuyorum
0 oy
(54,137 puan) tarafından
Arkadas cevrem var vefa gösterirsen.vefa gorursun
0 oy
tarafından
Sevilen aranan biri olmak zorunda değil kimse 
0 oy
tarafından

Hayir. Kalabaliklari, fazla muhabeti, asiri samimiyeti sevmem. Ara ara esime bile kapatirim kendimi. Yalniz kalmaya ihtiyac duyarim. Benimle cok samimi ve yakin olanlardan ister istemez uzaklasma ihtiyaci hissederim. Cok cana yakin ve sicak biri degilimdir. Ama ozumde sempatik ve fedakarim. Bunu cok az insana gosteririrm. Onlarda zaten uzaklasma ihtiyacimda tavir almazlar bana :)

0 oy
(394 puan) tarafından

Pek değil yaaa:Daman çok da tinnn

0 oy
(511 puan) tarafından
5 6 tane sıkı dostum var çok şükür ararlar geliriz gideriz biribirimize
0 oy
(448 puan) tarafından
Benim sayilidir ama Aranirim ararim buluşuruz güzel seyler
0 oy
(336 puan) tarafından
onceden oyleydi cok arkadasim vardi ama baktim helsinden fayda degil zarar geliyor bende cikardim hayatimdan 2-3 arkadasim ve ailem disinda kimsem yok 
0 oy
tarafından
Yok benide kimse aramaz ben aramasam
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Var öyle arkadaşlarım ben onları ararım onlarda beni arar 

0 oy
tarafından
Önceden çoktu şimdi yavaş yavaş insanları siliyorum . Çok kazıklar yedim . Ama bir kaç aradasim var onlar ile sık konuşurum gerçi ben aramam genelde onlar ararlar ama öyle işte
0 oy
(6,996 puan) tarafından
Doğumumum 8. Ayına kadar öyleydim 32 haftada izne çıktım herşeyi herkesi öylece orda bıraktım çünkü yoğun bı isim vardı telefon müşteri ay çok  yıprandım şimdi bn aramadan kimse aramaz 
0 oy
(2,411 puan) tarafından

Bekarken öyleydim ablalarim bana Güzin abla derlerdi :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 381 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
4 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,075 soru