0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (1,361 puan) tarafından
Kendi gmailiyle olani isinde kullaniyor onun dısında ikinci bir giris acmis ama gmailsiz yani misafir ve gecmis kalmiyor hicbir sekilde evde de onu kullniyor sordugumda yok film izliyrm falan diyor ama bana hic masum gelmedi bu durum sizde benim gibi dusünmez msnz 

6 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Hic masum değil tabi

Isle ilgili önemli dosya vs olsa anlarim ama seninkinde bir bir eniği var
(1,361 puan) tarafından
Bende öyle dusunuyrm simdi baktıklarini da gorwmuyrm
(7,616 puan) tarafından
Kiyamet koparırdım şifreyi söylemezse
-Reklam-
0 oy
(163,302 puan) tarafından
benim esiminde 2 hesabi var biri normal hesap diheri okul icin olan bana anormal gelmiho
(1,361 puan) tarafından
Normal olmyan digerini hesapsız yani gecmisi kaydetmiyor
0 oy
(879 puan) tarafından
kocanı biraz rahat mı bıraksan artık. yani güvenmiyorsan boşa gitsin böyle didik didik ederek eline ne geçecek anlamıyorum hiçmi başka işiniz yok Ben üşenirim şahsen. neredeyse 1 yıldır eşimin telini elime almadım Kaldı ki hesapları nerde açık ne geçmişi ohoo
(1,361 puan) tarafından
Demek ki bir hatası olmamıs  o zaman .Bir hata yaptı ondan beridir de takip.ediyrm oyle bir algı bıraktı bende.Bosanabilsem en basindan bosanirdim zaten öyle söylemek basit olmuyor maalesef ki.
(879 puan) tarafından
yani eşinln her şeyini bu denli araştırıp eşelersen tekrar bişey buldun diyelim napacaksın ? Boşanamam diyorsun eee niye kurcalıyorsun ozaman
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kız yemin ediyorum bazen şaşırıyorum size kocamın bilgisayarini bırak telefonunu elime almıyorum güvenmeyipte mi bu kadar kurcalıyorsunuz anlamıyorum 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Iyi de madem bosanamiyorsunn ne duye elin karisina yaziyosun sonra tutusuyosun ya da ne diye kurcaliyosun sonucta eline bisey gelmiyo yontamazsin ki adamlik sonradan kazanilmiyo ne yazik ki . Kendine zarar veriyorsun boyle 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Bir halt karıştırdığı  için 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
4 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
25 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 467 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde -anne- (14,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,692 cevap

328,913 kullanıcı

...