+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Kızlar köy yerinde oturuyoruz kaynanamla evler yan yana ve ben köyde oturmak istemiyorum aramızda iyi değil zaten ayriyeten ev o kadar soğuk ki hem klima hem soba yanıyor asla ısınamıyoruz ve 3 ay sonra bebeğimiz olacak inşallah ama eşime merkeze veya başka eve taşınalım dediğimde sürekli bir bahane buluyor sizce ne yapmalıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Kararından vazgecme sürekli soyle.
(309 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah canım
(106 puan) tarafından
Sürekli sürekli söyle bir gün elbet kabul edecek vaz geçme bence de
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakalım o mu inatçı ben mi :)
(106 puan) tarafından
Sen ol canım ama inatlasarak değil  cilveli ve kararli Ve eşinin iyi yerini bul ordan git mesela kendi evimizde olsaydık şöyle olur çocuklar daha mutlu olur biz daha mutlu Oluruz hayal kur ve keske şuraya taşınsak  böyle yaparım ne bilim inandir ve beynine gir
(309 puan) tarafından
Kız yok 3 senedir yalvarıyorum yapmadığım kalmadı iş artık çok ciddiye bindi yani
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
tasinma isi ciddi butce ister bu zanda kira kolay degil imkan varsa komurlu kalorifer dosetin
(309 puan) tarafından
Oturduğumuz evde kira
(163,445 puan) tarafından
koy yazinca sizin sandim
0 oy
(14,928 puan) tarafından
Valla canım köy elli olmaz o yönden zor benim eşimin ailesi de köyde merkeze gelin girdim 3 yıllık evliyim 3 yıldır köye tasincaz yani ev yapmaya kalktı engel oldum hala başıma kalkar bisi başına dank etmediği sürece pek kararlarından vaz gecmiyorlar ne yazikki Allah gönlümüze göre versin bende seninle ayni dertten muzdaribim hep burda 2 gr huzur var orda o da olmayacaksa gitmeyelim omur boyu kiracı olmaya razıyım diye dua ediyorum ne varsa ailenin dibinde anlamiyorum
(309 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum canım ya biz ailemizi bırakıp bir şeylerden fedakarlık ediyoruz ama yok yani bizimki de aynı köye ev yaptıralım diyor ya köye ev yaptıracağımıza merkezden ev alalım
(14,928 puan) tarafından
O kafa bizimkinde de hayvanları var da anasigile yardım falan ediyor ondan istiyor bilmiyorum artık yazın taşınacak gibiyiz hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim vaz geciremedim bi türlü bide öyle denicem
(309 puan) tarafından
Canım ya Allah yardımcın olsun Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
(14,928 puan) tarafından
Amin canım inşallah valla onu düşündükçe psikolojim bozuluyor bi yandan da bian önce gidiyim de düzenimi tutayım diyorum elin evine 1 tane civi cakamiyoruz eşyalar benim çok da beğenerek aldık ama sanki benim değil gibi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 634 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
11 cevap 390 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 410 göst.

Kategoriler