+1 oy
343 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (11,537 puan) tarafından
Hastane çantamı hazırladım ama biberon almadım henüz bir aklım al kalsın yanında ne olur ne olmaz diyo bir yanımda gerek yok emer bebek diyo siz ne yaptınız büyük oğlum da aldım ama pek kullanmadım açıkçası aventin biberonuydu şimdi baktım acaip uçmuş fiyatları da

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlla markalı olmasına gerej yok ama yinede yanında bulundur
(11,537 puan) tarafından
Markasından değil de anne göğüs ucuna en benzeyen o.diye onu almıştım o zaman bu kadar değildi
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Senin yerinde olsam biberon almam bi kasik al mama verceksen de kasik ile ver biz biberon verdik sut gelmedi diye alisti ona meme reddu yapti 
(11,537 puan) tarafından
Benimde korkum bu meme reddi yapar diye korkuyorum
(1,571 puan) tarafından
Benim oldu 4 ay cebellestim 5 ayda tamamen birakti
0 oy
tarafından
Bende ikinci doğumda almadım. Hastanede emmesine rağmen hiç durmadı meğer daha fazla istiyormus. Doktor hemen biberon verin dedi. O an öyle kaldım çünkü koymamistim. Acele tedarik ettik minik olan pahalı olmayan birşey. Hemen verdiler. Yani uçuk değil ucuz bişe bile olsun kesinlikle koymalisin.
(11,537 puan) tarafından
İyi kötü bir tane alıp steril edip koyayım bari
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Ben paşabahçenin biberonunu görmüştüm birinde avent gibi kaliteli şaşırdım dedim biberon da mı yapıyorlar bunlar 
(11,537 puan) tarafından
İlk kez duydum Paşabahçe bakayım Bir netten
0 oy
tarafından
Kesınlıkle koyulması lazım çünkü bazı bebekler anneden o an gelen az sütle doymuyor yanı yetmıyor mesela bejım kızım, yanımda bıberonum vardı aventtı ama mama yoktu hastaneden tedarık ettık o gece, herseye hazırlıklı olmak lazım, bıberonda anne ucuna yakın olmalı ki meme reddı yapmasın 
(11,537 puan) tarafından
Biberon da evet yavaş akışlı ve göğsüne benzemesi lazım onlar da şuan baktım çok uçmuş fiyatları
0 oy
(519 puan) tarafından
Tecrubeme dayanarak tavsiye ederm yaninda bulundur mama mermek sart deyil sutunu sag ver ilk 10gun sut tam anlamiyla gelmiyor bebek sarilik olur o daha minik bir bebek gogsunu tutar merak etme surekli biberon verirsen memeyi rededer gunde iki kere sutunu sagip biberonla versen daha iyi olyr hem sarilik olmaz hemde bazen gitigiiz yerlerdw cocugu emziremiyiruz biberon kurtariyir bizi :)
(11,537 puan) tarafından
İlk bebeğimde öyle yaptım vardı biberon ertesi gün bir yere gidecek olsam geceden süt sagiyodum en fazla 5 kez kullandim biberonu yine öyle olur diye düşünüyorum almak istemiyorum ama Bir yandanda da lazımmış gibi geliyo birde fiyatları fena uçmuş
(519 puan) tarafından
Inan cok lazim oluyor bende bi onceki gebelikte almadim bebeyim sarilik oldu sut hemen gelmiylr bir ornek daha gostereyim eltim 5 ay once dogum yapti biberona alistirmadi iki cocuk okula goturup getiriyor bebeyi ufak ac kaliyo aglamaktan mirariyor zar zor biberona alistirdik bebeyi suan cok rahat yani cok kulanmasanda yaninda bulundur derim zor zamanlarda isine yarar birde ben getirden indirimli aldim biberomu

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,811 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 525 göst.
0 oy
13 cevap 663 göst.
30 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Lavanta... (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 338 göst.

Kategoriler

1,477,238 soru

24,180,658 cevap

336,315 kullanıcı

...