+1 oy
1,329 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
İkiz bebeğim 31 . Haftamızdayız. İki hafta oldu memleketime geleli ailemin yanında doğum yapcam tek başıma bakmak zor olur diye. Eşim bıraktı ve çalıştığı yere geri dönmek zorunda kaldı. Beni bıraktığı günden beri sürekli arkadaşlarıyla zaman geçiriyor. Ben yazıyorum bana cevap vermek yerine arkadaşlarıyla konuşuyor zaten işte sürekli beraberler az ilgi bekliyorum 0. Görüntülü konuştuğumuzda sürekli burnun büyümüş kilo almışsın şişmişsin diyip duruyor. Bu da benim çok zoruma gidiyor. Acaba nerde kimle neden benle ilgilenmiyor diye gözlerim sürekli dolu dolu ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. Belki haksızım ama çok zoruma gidiyor bunu dile getirince umrunda bile olmuyor. Bazen hamileyim diye böyle yaptığını bile düşünür oldum. 

22 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
Herkes gitmeseydin diyor da demesi kolay ikiz hamile kadın annem gelemez diyor ben bir tane olmasına rağmen gidicem memleketime ha evet kocam yanımda olsun isterdim ama onunda işi var ben haftanın 3 4 günü evde yalnız kalıyorum aklı bende kalıyor en mantıklısı ailenin yanı kötü düşünme Rabbim eşlerimizin aklını fikrini zihnini kötü şeylerle meşgul etmesin eden insanlardan da uzak etsin dua et sen iyi olur herşey Allah'ın izniyle. 
-Reklam-
0 oy
(5,989 puan) tarafından
Arkadaslariyla olmak veya konusmasi neden rahatsiz ediyor ki? Esin olmasi her dakika seninle ilgilenecegi anlamina gelmiyor. Birakin o da takilsin, ilgi istiyorsaniz ilgi istediginizi soyleyin tatli tatli. Cok ustune gidince bunalir, yani erkek icin demiyorum kadin icinde gecerli. Dengeyi kurmak onemli bence. Ayrica gordugunu soylemesine siz yanlis anlamak istediginiz icin bozuluyorsunuz. Benim esimde diyor bende evet diyorum cunku oyle :) bence bu kadar kafanizda kurmayin. Ayrica ay yalniz mi birakilir koca falan diyenlere de cok aldirma. Yapacak olan senin yaninda da yapar. Yakinda veya uzakta olmasi farketmez.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 961 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,292 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pasalarim (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 394 göst.
0 oy
9 cevap 1,099 göst.
4 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu