0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (318 puan) tarafından
Selamün aleyküm arkadaşlar oğlum 6. Ayını doldurdu ve bugün sünnet oldu elhamdülillah 

Çıkarken yapılması gerekenler ile ilgili bir liste verildi ama ben her zaman tecrübelilerden  sormayı  önemsiyorum onun için bana ne yaparsam daha hızlı ve ağrısız ilyeşme olacağı ile ilgili bilgilerinizi  paylaşırsanız çok sevinirim

Mesela verilen kağıtta " Açık kalsın, pansumana gerek yok,2 gün sonra yıkanabilir,sünnet külotu uygun görmüyoruz" vs yazıyor bunun dışında  farklı şekilde yol izleyen ve iyi sonuç alan oldu mu ???

9 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
1 hafta sonra yıkadım, 3.gün bardak koydum bezini taktım daha rahat etti. Her bez açmasa bolca kremini sürdüm
(318 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Krem ve bez kullandik sadece baska bir sey yapmadım.
(318 puan) tarafından
Hangi krem
(1,950 puan) tarafından
Aylar geçti üstünden canim ya ama sıkınca yesil renkte bi kremdi valla hatirlamiyorum.
(318 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım;)
0 oy
(17,356 puan) tarafından
4 aylikken Klips yöntemiyle oldukk 1 hafta bardak koyduk doktorumuzun verdigi jeli ve kremi kullandikk 4 gunn sadece duş şeklinde suya soktum öyle çok durdurma dedi doktorumuzz 3 ay olcakk çok şükür ❤️
(17,356 puan) tarafından
Valla bardak çok rahatlık sağladı bize bez yapışacak mi korkusu olmadan sardimm kafamda rahattı bilemiycem
(318 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ;)
(318 puan) tarafından
Bende beze krem sürüp öyle bağladım yapışmasın diye
(17,356 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ☺️ Rabbim damatliginida göstersin inşallah
(318 puan) tarafından
Aminn cümlemizin inşallah:)
0 oy
tarafından
Altını her açtığımda şırınga ile papatya suyu döktüm 5 dk sonra kantaron yağı döktüm kapattım. Sabah ve akşam doktorun verdiği kremi bezine sürdüm. Ertesi gün yıkadım 
0 oy
tarafından
5. Gün ykadim teramicin krem kullandim 5 gün barsak koydum
0 oy
tarafından
En az 5 gun yıkama 

Bize doktorumuz sarımsi yesilimsi bi su verdi sargı bezi ve bant berdı pipisinin etrafina sargi bezini serit gibi ince ama 2 3 kat yapip sarıp bantliyodum uzerine o sari sudan döküp heryeri islanıyodu daha sonra kare seklinde kalin sargi bezini göbegin alt kismina bi ucunu bantlayip pipisinin uzerine gelecek sekilde indiriyodum be bezini bagliyodum oğlum yuz ustu bile donuyodu hic ama hic ağlamadi kanama fln da olmazı 4 aylikken yaptırdik :) Geçmis olsun 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
4 gün boyunca bardak kullandım 1 beden büyük boy bezle 1 hafta yikamadim 1 hafta sonunda hergün sildim yada yıkadım dikişleri düşsün diye gün içinde çok açık bıraktık evet 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Canm biz sünnet ettiğimizde bir ağrı kesici krem sürüyorduk üzerine 1 2 damla zeytinyağı damlatip bez koyuyoruk hemde bez pipisine yapismasin diye zeytin yağı damlatiyorduk kremjn üzerine her altını açtığımızda tekrarliyorduk 3 4 saatte birde calpol ağırı kesici veriyorduk elhamdulillah 1 haftada iyilesti
0 oy
(3,679 puan) tarafından
5 aylıkken yaptırdım normal bezini bağladım krem ve kantoron yağı kullandım her bez değiştirdiğim de  2 günden sonra suya oturttuk doktor öyle dedi bir sıkıntı yaşamadık
(318 puan) tarafından
Hepinize teşekkür ederim deniyeyim inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hakanilufer (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,785 puan) tarafından soruldu