0 oy
571 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar memlekete ziyarete geldik önce annemlerde kaldım 1 hafta 3 gündür de kaynanamlardayım bazı sebeplerden dolayı hiç gelmicektim aslında ama annemlerin evine geldiler gönlümü aldılar geldim bende bugün de ben başka yerdeyken kayınbabam kaynanama geline kaz keselim de yesinler bizi sayıp yanımıza geldiler gene de dedi kaynanam fısır fısır ben önümüzdeki ay oğlanlar gelince kesicem dedi o kadar zoruma gitti ki bu beni ilk dışlamaları değil geldiğimden bu yana düzgün bir yemek dahi yapmadı seçmedim yedim kendi benim evime gelseydi böyle yapmazdım anne bile demicem artık

7 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Seni seveni sende sev 

Sana saygi duyana sende saygı duy

Kısacası sana nasıl geliniyorsa sende öyle git.  Iki günlük dünya değmeyen insanlar için canını sıkma 
(603 puan) tarafından
İnsan yine de üzülüyor gönül kırmamaya çalışıyorum ki öyle sessiz sakin bir tipte değilim ama ben alttan aldıkça tepeme çıktılar
(88 puan) tarafından
Sen sustukça kaynanan devam eder kavga etmeden gülerek sende ver cevabını
(603 puan) tarafından
Valla gayet sert bit şekilde dedim dicemi altta kalamam babamı da çağırdım aldı beni evime geldim
-Reklam-
0 oy
(427 puan) tarafından
Kiz bosver ne takiyon onun kazina mi kaldin
(603 puan) tarafından
Aman canım kazda sevmem zaten yemem ama böyle ayan beyan ayrım yapıp daha sonra yapmam etmem aman öyle iyiyim davranmasına tahammülüm kalmadı
0 oy
(5,298 puan) tarafından
Eşine söyle cnm bilsin ki sonra neden aileme karşı böylesin mevzuları olmasın cok ayıp etmiş sonucta senin esinde onun oğlu 
(603 puan) tarafından
Eşime söyledim canım evlerinden de çektim geldim babamın evine çok şükür eşim bana destek ama onun da zoruna gitti
0 oy
tarafından
Çık git sende. Ben olsam adımımı atmam bidaha. 
(603 puan) tarafından
Bi daha illaki giderim gitmem demiyorum ama evlerinden babamın evine geldim eşimin izni yoktu onu da aradım anlattım o da bana destek şükür
tarafından
Vallahi ben bir daha adım atmam. Öküz kessin yedirin isterse.
(603 puan) tarafından
Mecbur canım eşimden dolayı zaten uzman çavuş kırk yılda bir geliyor bensiz de bir yere adım atmaz
0 oy
(12,082 puan) tarafından
Zokkom yesinler 
(262 puan) tarafından
Işte en iyi yorum:)))
(12,082 puan) tarafından
Puhahahah aynen :))
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Söylesene kocanın yanımda annen böyle dedi diye kazı bizden daha değerli de gülerek :) 
(603 puan) tarafından
Kız çok zoruma gitti gülerek söylecek durumda değilim hatta gayet sert çıktım
(1,020 puan) tarafından
Eşine sert söylersen kavga çıkar başbaşa istediğin kadar sert söyle kaynanana
(1,020 puan) tarafından
Çok da bozulduysan de eşine başka bahane ile kalk git evine
(603 puan) tarafından
Canım eşim bana tepki göstermez kaynanama zoruma gittiğini sert bir dille söyledim babamı da aradım evime geldim eşim uzman çavuş daha izinde değil o da babanlara geç ben dr daha gitmem dedi gideriz gitmeye de samimi olmam asla
(1,020 puan) tarafından
Aaa ne güzel bak hiç boşuna stres yapma o zaman canım iyi olmuş akletsin
0 oy
tarafından
Kız takma boşver      

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 700 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,264 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu