0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Arkadaşlar dün kürtaj oldum doktor bebeğimi patolojiye gönderdi sonucunu.ne zaman alırım bide.incelemede cinsiyeti de belli olurmu.merak etim.bilgisi olan varmı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac haftalik canım çok geçmiş olsun ☹
(99 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm 8 haftalıkken kalbi durmuş.yasasaydi.simdi 11 hafta 5 günlüktü
(99 puan) tarafından
Tam bir aya yakın ölmüş bebeğim.karnimda ama hiçbir belirtim olmadı.ne kanama ne lekelenme.sadece baş ağrısı çekiyorum.
(1,664 puan) tarafından
gorumceminki seninkinden buyuktu ve oda 1 aylik ti öldugunde doktor orda parcanin cürudügunu ne cinsiyetin nede nedenini bulamadiklarini söylemisti.
tarafından
Benimde 9 haftalikken kalbi durmuştu canım cinsiyeti falan belli olmadı
(99 puan) tarafından
Cnm benimki hicbisey olmamıştı ne çürüme.ne ezilme olduğu gibi düştü hatta o kadar belli ki.eli ayağı gözü.dustugu an baktım fotosunu çektim iyice bakiyim bişey olmuş mu bı yerine diye.
(1,664 puan) tarafından
kürtaj oldum ddin ama düstügü bilmiyirdum
tarafından
Ahhh canım benim yaa kıyamam Rabbım yerini doldursun inşallah
(99 puan) tarafından
Evet ilkin ilaç verdi. Alttan kanamam olduğu gibi.dustu içerde parça kalmis diye kürtaja aldilar
(99 puan) tarafından
Amin sagol cnm.cok zor gerçekten.
(1,664 puan) tarafından
hee o zman cinsiyeti belli olur bwnce .Rabbim sana can sagligi versin .ins ilerde hayirlisiyla bi daha bbek sahibi olursun
(99 puan) tarafından
Amin sagol cnm.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belli olmamisti benimki  cinsiyeti 1 haftaya cikar ozelse
(99 puan) tarafından
Özel değil cnm ya. Devlette düşük yaptım.seninki kaç haftalikti.
tarafından
8 di canim
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Devlette bende 2 buçuk aylıkken kalbi durdu. Yavrumun el ayak ölçüleri vardı bi. Cinsiyet genetik incelemede belli oluyor patoloji de değil..patoloji çok boş bı iş.. hiç gereği yokmuş birşey sandım yaptirdim. 2 haftaya çıkar sonucu ancak.
(99 puan) tarafından
Genetik inceleme nerde yapiliyo cnm. Onuda doktor mu gonderiyo yoksa kendin mi gonderiyon.
(3,005 puan) tarafından
Genetik inceleme ile patolojik incelemenin kabı  farklı.  Artık genetik olarak inceleyemezler suyun için konulunca olmuyor. Biz genetik dedik ben 12nci hafta gittiğim için 1 hafta olmus kalbi Durali o yüzden yeniyken bakılır dedi genetigine vs bende zaten bebeği ilaçla düşürdüm genetige gönderirler dedim güya. Eşi icin kürtaj oldum bı ama sırf teste gider diye araştırma Hastanesi'ne yattim nafile sürekli hemşire degsiiyor sürekli herkese aynı şeyi anlatıyorsunuz hep aynı cevap soyleseydiniz vs. Özelde bı genetik olarak direk inceliyorlar devlet bı değişik.
(99 puan) tarafından
Aynen cnm ya.keske önceden bilgim olsaydı bende özele giderdim.
(3,005 puan) tarafından
Sağlık olsun ilk kaybinmi
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet belli olur çünkü cihazlarla bakılmıyor elleriyle bakıyorlar Rabbım  sana sabır versin yerini doldursun insaallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
10 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda nur (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Em!ne (128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,471,972 soru

24,105,366 cevap

332,660 kullanıcı

...