0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Kizlar 2 buçuk senelik evliyim bugün esimin kuzenine gidicez oturmaya ama ilk defa gidicez evine ama o bana daha önce çok geldi eşime dedimki ev hediyesi alimmi ilk defa gidicez dedim o bize ne aldı dedi hiç bişe dedim annesi felan hepsi geldi ilk geldiklerinde bir hediye verdiler evli olduğu için ayrı bişe almaliydi dedi eşim dugundede takı takmadı bebeğim oldu birtek ona ayrı kendi hediyesini aldı eşim almak istemiyor ama elim hepten boşta gidemem diye düşünüyorum ne almalıyım fikir verin

5 Cevaplar

0 oy
(14,212 puan) tarafından
Bizde gittik tatlı aldık yeterli bu bana göre. Çünkü o bize gelmemişti eşim istiyor diye gittim sırf 
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Tatli yaptırın canim giderken bide içecek alın tamamdir
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Ev hediyesi almayın ama bi tatlı vs alın bence.
(1,543 puan) tarafından
Eşim tatliyida fazla bulur onlara valla okdr cimrilerki bana gelirken on kişi geldiler hepsini getirdiği 6 li kase gelin evi görmeye geliyorlar sözde
(1,576 puan) tarafından
O zaman siz cevabınızı bulmuşsunuz. Biz ne desek önemi yok. :) ben karşımdaki getirmese dahi ilk gidişimde kendi görgüm neyse onu yaparım sonraki görüşmelerde götürmem eğer karşılık göremiyorsam ama ilk götürülür bence. Elim boş gidemem açıkçası ben.
(1,543 puan) tarafından
Benim fikrimde bu yönde elim boş gitmem tabiki şuan tatlının kilosunu düşününce haliyle fazla geliyor herşey zamlandi malesef
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Güzel bir pastaneden tatlı yada kuru pasta falan al canım eli boş gitmemiş olursun böylece.
(1,543 puan) tarafından
Yani heptende eli boş gidilmez aynen eşim onlari çok cimri buluyor başkasına olsa sorun çıkarmaz da onlsra gelince böyle arada kalıyorum. Ben
0 oy
(54,204 puan) tarafından
Su bardagi falan alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
5 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 879 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 758 göst.
+1 oy
10 cevap 363 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı

...