0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebe 1 aylık oldu yemin ederim uyku düşmanı bir çocuk dogurmusum . Ulan sen 1 aylık bebeksin emip gazını çıkarıp uyumam lazım yokk abii çocuk mümkün değil uyumuyor gazıni çıkarıyor karnı tok altı temiz emdikten sonra maksimum 2 saat uyumsi lazım ki bende o Aralık'ta uyuyayim çocuk o 2 saat aralığı uyanık geçiriyor sonra tekrar acikiyor gercekten yangın var diye bağıricam yollarda çırıl çıplak koşucam kafayı sıyırdım 1 ayda . Bu şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda ne olucak ya :((((( 

18 Cevaplar

0 oy
(163,520 puan) tarafından
kuzeyde oyleydi ilk aylar hep sabahlardim 1 aylik olsun duzelir aaa 40 ciktimi kesin duzelcek dediler anaam çökmüştüm resmen biz 6 ayda amca toparladik allah yardimcin olsun
tarafından
Vallahi olsun ya artık gerçekten Allah yardımcımiz olsun yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum helal et hakkını çok güldüm ya sghsfhhsfhgdyyy
tarafından
Yeminle kimi kınadıyssm anamm bide aglakk ki sorma
0 oy
(3,504 puan) tarafından
6 aylık kızım hala aynı valla canım ama seninkinin belki gazı falan oluyodur gaz damlası kullanıyor musun 
tarafından
Gazını cikariyor kakasını yapıyor hemde ensesine kadar daha ne bilmiyorum artık
(3,504 puan) tarafından
Yinede sancısı olabilir canım biz 6 aylık olduk geceleri uykuları tamamen gitmişti hastaneye götürdük Dr bı damla verdi hem uykuya geçişi kolaylassin diye hemde sancısını alsın diye şimdi şükürler olsun biraz daha iyi geceleri
tarafından
Eşim hastanede çalışıyor doktorlar el yapımı gaz alıcı bı şurup vermjsler ondan veriyorum 1 çay kasigi rahatlatıyor ama sürekli muhabbet dinlemek istiyor al kucagina konuş tık yok :D şaka gibi bir çocuk ya
0 oy
tarafından
Gunduz ne zaman uyusa ben de uyurdum uyuyamiyosam esim isten gelince biraz bakardi uyurdm uykusuzluk cok kotu insanin psikolojisi bozuluyo resmen 
tarafından
Uyuyamıyorum ki gündüz de uyanık şöyle 1 2 saat uyusa bende uyuyacağım ama yok
tarafından
Esin gelince 2 saat kadar ona postala uyu
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Zaman geçtikçe oturuyor uykusu yerine canım emmek için gece kalktığında işık yakma karanlık olsun geceyi gündüzü ayırt etsin 
tarafından
Neler denedim kuzu neler bı görsen tişörtlerimi koydum Kur'an koydum pıs pış sesi fon makinesi sesi açtım ortamı karanlık yaptım yokk çit sese uyanıyor nide gözlerini öyle bir açıyor ki sanki hiç uykuya dalmamiss
0 oy
tarafından
Canım kundak kursan anne karnı rahatlığında uyur belki
tarafından
Onuda denedim kundak aldık ondada rahat edemiyor eller ayaklar hep haraket halinde canım
0 oy
(475 puan) tarafından
4. Aya girdik hâlâ aynı aslaa uyumaz sabaha jadar ağlıyor kucağımda gezmek istiyor kafayı yicem bende
tarafından
Vallhi benimkide muhabbet dinlemek istiyor al kucagina konuş dinlesin başka bişey yok
0 oy
(2,594 puan) tarafından
güzel anne o kadar iyi anlıyorum ki seni 19 aylık oldu oğlum hala daha adam akıllı uyumaz gece defalarca kalkar emse meme dicem emmiyorda bazı bebekler öyle oluyor maalesef belli bir süre sonra vücut alışıyor 40ı çıksın 3 aylık olsun 6 aylık olsun yaşına girsin düzelir düzelir diyene kadar geçti zaman yardımcı olacak kimse yok mu yanında
tarafından
Yok malesef kuzum vallahi zor Allah yardımcın olsun eşim akşamları 1 2 saat oyalıyor oda sabahın 5 inde kalkıp işe gidiyor onada bişey diyemiyorum kıyamıyorum gece kaldırmaya . Bilmiyorum düzelticez heralde ya
(2,594 puan) tarafından
ben o dönemlerde kaldırıyordum valla canım sende biraz dinleneceksin ki gün içinde biraz toparlanmak için sütünün olması için
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin kuzum ğçükken durmayan bebek biraz büyüynce çok uysal olur
tarafından
Benim oğlumda durmuyordu şuan 3 aylık olduk maşallah uykusu falan çok düzene girdi
(14,412 puan) tarafından
Ohh ne güzel çok şükür fıstığım
tarafından
Gerçekten öyle çok zor Allah razı olsun canım :(
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allah kuvvet versin Gülom ❤️ bizimki de öyleydi doyup doymadığını kontrol et bir de gece iyice karanlık istermiş gündüz de öyleydi. Öyle öyle alıştı uyumaya 6. Aydan sonra. 
(13,307 puan) tarafından
Kuzum bir aylıkken 120 cc içiyordu Kerem kimi çocuğa çok değil inan eşimle birbirimizi yedik obez olacak çocuk diye ama gram kilo kalmıyor yürüdükçe. Alışmıştır kız ciddi ciddi. Nasıl tatlıdır şimdi o minnoş minnoş
tarafından
Çok tatlı ama uykusuz bir tatlı :D
(13,307 puan) tarafından
Valla kuzum benimki de öyleydi geçen yıl inan hamakta sallamaktan bileklerim koptu. Zamanla düzeldi ama bu hafta da öyle gece sırayla salladık eşimle ikimiz de pertiz bu hafta. İnşallah kısa sürede yoluna girer
tarafından
Oy kiyamamm ya Allah yardımcımız olsun . Eşime bişey diyemiyorum sabah 5 de kalkıp işe gidiyor akşam gelince koltukta otururken kafası gidiyor zaten bebek şuan çok küçük benden başkasını istemiyor o yüzden ben bu kadsr yoruldum düzene girecek heralde napalim canları sağolsun . Ama 2. Çocuk fikri şimdiden silindi aklımdan Allah kızıma uzun ömürler versin ama isteyene nasip etsin bana 1 ayda yetti
(13,307 puan) tarafından
Amin amin inşallah kuzum. Çok zor yalnız çocuk bakmak Allah kolaylık versin. Ama eşinden de yardım iste onun da babalık görevleri kuzum
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Bizzat benim kızı anlatıosun hiç uyumuyor hiç gece gündüz aynı napacam bilmiorum öldüm resmen ıykusuzluktan yorgunluktan:(+++++
tarafından
Vallahi bende geçen gece emzirirken uyuya kalmışım bı uyandım ki çocuk kucağımda Allah'tan emzirme yastığı var kaymamis kucagimdan istemsiz artık bayılıyorum
(1,206 puan) tarafından
Aynen vallahi ya şuan uyanığız daha :(
0 oy
(25,181 puan) tarafından
20 aylık oğlum ben delirmediysem sende delirmezsin:D gece saat başı emmeye kalkarda
tarafından
Buda öyle sürekli mık mık mık eli kolu ayağı hiç durmuyor kendinide uyandırıyor e bebekten kundak aldık onuda sevemedi anne yani besiginden nefret ediyor koyduğum anda gözlerini açıyor kucağımda uyumak istiyor ama ben çok korkuyorum uyku haliyle ezerim diye çünkü uyumuyorum bildiğin siziyorum
0 oy
tarafından
İlerde çok çok güzel olacak beni dinle sen sabaha kadar ağlardım ben aynı durumu yaşadım ama çok çok güzel oluyor büyüdükçe uykusuzluk yine arada olur ama zaten mutluluktan çocuğunla eglenmekten aklına bile gelmeyecek şimdilik sanki gorevmis gibi bakıyorsun üç ay sana maksimum üç ay sonra cok güzel olacak bak ozamanda yazarsın buraya annelik çok güzel diye:))
tarafından
Vallahi geçen gece artık ağladım bebek bı yerde ağlıyor ben bı yerde ağlıyorum eşim ben ağlıyorum diye ağlıyor yemin ederim evde bi kamera olsa show habere düşeriz yani :D inşallah sabır diyorum düzelecek elbet böyle kalmayacak ama ilk çocuğum alışmakta güçlük cekiyorum
tarafından
Düzelecek canım çok çok güzel olacak hani banada kırk derlerdi işte şu ay sonra falan ama cidden üç dört ay geçince eskiye göre rahat ediyorsun ve şükrediyorsun kızım kapıdan çıkardık ağlardı kıyamet koparır di arabada of neler neler yaşadım sallaya sallaya bir beşik kırdık şimdi 17 aylık bak 11 de uyandı o da uykum vardi kaldırmadım yoksa erken kaldırmaya çalışıyorum öğlene kadar yatar biraksam gece de erken uyuyor ve çok tatlı oluyorlar 4 buçuk aylıktı dönmeye başladı döne döne gazlarını atıyorlar kesfediyorlar çocuğum dönerek odadan çıkardı ya o zamanlar daha rahat oluyorsun
tarafından
Oyy maşallah onaaa ❤️❤️ hadi darısı başıma ya bide diyorlar yenidoğan paso uyur nerde uyur çocuk gece bekçisi gibi hepimizi ayağa dikti . Düzelecek inşallah dediğin gibi olur sabır diyorum yani
tarafından
Benimkide ilk on gün falan uyudu sonrası kıyametti vala
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Ayyyy bunları okurken kendimin anormal olmadığını anlıyorum demekki herkes başlarda böyle hissediyormuş hamileyken hiç tahmin etmedin dimi bu kadar zor olabileceğini:)
tarafından
Hamileyken de çok haraketliydi gündüz uyurdu gece karnimdan ciksrcasina haraket ederdi doktor ultrason muaynesini zor yapardı çok haraketli bir bebek olacak hazır olun demişti gerçektende öyle derin uykuya dalamiyor el kol bacak hep haraket halinde
(7,814 puan) tarafından
Ayyy yerim yaa maşallah banyosunu yaptır hafif gevşek bir kundak yap canım öyle bir rutin oluştur.
tarafından
Bide onu deniyim canım saol
0 oy
tarafından
Ah ah bana sor bide 4 çocuğum var 3 tanesi uyurdu ağlamazdi kendi halindelerdi 

4 cü çocuğum doğdu doğalı uyumuyor 9 aylık oldu gece sabaha kadar milyon kere kalkıyor sayısı yok uçsuz bucaksız kalkma gündüz yarım saat uykusu zombi gibi geziyorum göz altlarim morardı şişti 9 aydır gece 1 saat yatmadım 1 i bırak yarım saat yatmadım kaç doktora gittim geldim yok doktorun dediği huysuz bebek böyle dedi 
tarafından
Helal olsun bacım 4 çocuk iyi dayanıyorsun Allah bebeğime uzun ömürler versin ama bana 1 ayda yetti yani Allah isteyene versin inşallah
0 oy
tarafından

Benim oğlum da öyle şuan 9 aylık uyku denen bir şey yok uyku huzur sessizlik nasıl bişey unuttum :ermm: kafayı sıyırdım orası kesin ama 

tarafından
Yemin ederim aynı bende kafamın içinde hep bı viyaaaa viyaaaa ingaaa sesleri var durdugum yerde sallanıyorum :D
tarafından
Aynen öyle geçer diye umut ediyorum cnm :)))
0 oy
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun çok zor yenidoğan dönemi sadece uyumuyor mu yoksa huysuz mu ağlıyor mu
tarafından
Uyumuyor canım gazını alttan üstten çıkarıyor kakasını ensesine kadar yapıyor karnı doyuyor ama eli kolu bacağı hiç durmuyor kucak istiyor
tarafından
Muhtemelen bebeğin uykuyu sevmiyor o zaman
tarafından
Galiba

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 550 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
18 cevap 408 göst.