0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşinizi yeni tanıştığınız arkadaşlarınızın arasına sokarmısınız.onlarla okey oynamaya pikniğe gidermisnz
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Yok canm yapma öyle bisey 
(15 puan) tarafından
Ben yeni evliym. Ve içim çok temiz insanları hep kendim gibi bilyorum.bu akşam ökeye gittik gene arkadaşımın eşime karşı hal hareketleri hiç hoşuma gitmedi.
(15 puan) tarafından
O kadar etkisinde kaldm ki az önce rüyamda baktm eşim numarasını ona veriyordu
-Reklam-
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Nasil yani obur arkadasa yazmissin ya hal ve hareketleri hosuma gtmedi diye naptiki ? 
(15 puan) tarafından
Elini eşimin umuzuna vurup duruyordu. Konuşmalarında aslanım falan
(1,203 puan) tarafından
Ve sen hic tepki vermedin oylemi ? Kusura bakma ama susup oturamazdim ben birdaha asla ne görüş ne görüştür. Bak ben evli arkdaşım vardı bende evlendikten sonra 4 lu görüşüyorduk benden büyüktü bu arada abla diyordum. Memlekete gttikce görüşürdük sonra baktim esimin yaninda tuhaf tuhaf giyinmeler ablam diyor ama tuhaf tuhaf bakiyor en son esimin bana aldigi hediyeleri benden istedi begendim diye ne munasebet direk gidip benzerini almis felan en son kavga ettim o.oldu birdaha ne görüştüm ne görüşturdum ki eşi okadar iyi bi insandiki uzuldum esine valla
(15 puan) tarafından
Yok bu akşam o mevzu bitti bi daha asla onları bi araya getirmem. Ben ve eşim iyi niyetimizden dolayı onları bir yere götürüyoruz öğrencidirler diye ama bu devirde kimseye iyilik yapmycaksın. Eşim bide komser ya daha böyle dikkatini çekmeye çalşyorlar onu fark ettim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yeni tanistigim cift ise evet tek kadinsa eski arkadaslarimla dahi gitmem canim. 
(15 puan) tarafından
Ben üniversite okuyorum ordan arkadaşlar.bekarlar.
(7,786 puan) tarafından
Dedigim gibi bekar kendi arkadaşlarımla dahi plan yapmam.
Gecen süt kardeşim geldi esimle ayni odada oturduklari taş catlasin bi saattir bende varim tabi. Yemek vs ile gecti zaten. Biz rahat edemeyiz oyke ha cift olarak takikdiginiz arkadasim da var ama abes tavrimiz yoktur
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Yok canım.. Ben çok kıskanç biriyim.. Bırak yeni tanıdığım arkadaş kendi ailesinin içine bile sokmam. O sadece benim ;D  elimden gelse vitrine koyacam hiç dışarı çıkarmayacm. 
(15 puan) tarafından
Ben eşime söyledim o kızın neydi öyle el kol hareketleri. Dedi hiç farkında değilm. Dedim bidaha asla onlarla dışarı çıkmıycaz. O da tm dedi
(15 puan) tarafından
Eşim normal de gelmek istemiyor.ben onu götürüyorum. Ama hata yaptığımın farkına vardım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,090 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aise. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 520 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
27 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde deliyureq1 (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,072 soru

24,067,462 cevap

330,453 kullanıcı

...