0 oy
464 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar. Benim regl düzenim Max bir iki gün oynar hep böyleydi ama bu ay 13 gün gecikti . Dört gün önce sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Aşırı mide bulantım var. İki buçuk yaşında kızım var şuan ona hamileyken de aynı belirtilerle öğrenmiştim hamileliği. Yorgunluk mide bulantısı regl gecikmesi. Acaba testte yanılma payı var mıdır yada geç döllenme vs olunca testte hemen sonuç alamayabilir miyiz ? Başına gelen var mı kızlar dış gebelik yada farklı bir sorun da olabilir diye korkuyorum. Tecrübesi olan anneler yorum yaparsınız sevinirim şimdiden teşekkürler 

4 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
ayni problem suan bendede var 20 gun oldu 3 hcg verdim hepsi negatif
(336 puan) tarafından
haykr ne kovid ne baska bisey atlatmadim doktor stresten olabilir ya da hizli kilo alip verdiysen ondanda olabilir dedi
(176 puan) tarafından
Hamilelik istiyorum aslında şüphem de var ama hayırlısı tabikii. Soğan ve maydanoz kurunu nasıl yaptınız yarın muayene olacağım eğer gebelik yoksa bende yapayım
(310 puan) tarafından
Muayeneden sonra iç 1 sogni yıka kabuklu bir şekilde maydanoz at kaynaşın bi sabah bi akşam iç kuzum adeti düzene sokuyor ağrı falanda olmuyor adet söktürücü
(336 puan) tarafından
ben hicbirini yapmadim cunku adet olmadanda hamile kalinabiliyir dediler ve bu 20 gundede korunmadim ne olur ne olmaz diye icmiyirum
(310 puan) tarafından
Korumadıysan içme doktor git canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Var tabikide ultrasonda bile var 

Ben 1 ay boyunca hastanelerde surundum ağrıdan kimse nedenini bulamadı ultrasonalr röntgen mr ne cekmedilerki 

Agrimi kesmek için habire serumlar iğneler ilaçlar 

Biri kist diyo biri apandis biri böbrek taşı biri enfeksiyon tabi bu süreçte hep gebelik testi yapıldı hep negatiftu artk sonunda acilde bir pratisyen hekim mr istedi çekildi ve öykümü bildiği için bir şaşırarak baktı mr bir kaç doktor çağırdı ve bir genel cerrahi ve kadın doğuma git dedi kadın doğuma gittim birşey yok artk eve geldim ağrıyı çekecek 30 tanEden fazla çift salınımlı ağrı kesici kullandım ve saçma sapan bir idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim en sonunda İstanbul Avrupa yakasında uzman bir doktora gittim ve bana 8+4 günlük hamilesin dedi 

1 ay boyunca hiç çıkmadı teste
(176 puan) tarafından
Aaaa yaşadıklarına o kadar üzüldüm kiii.. Nasıl anlayamamış o kadar doktor ya bir de mr çekip bir sürü ilaç icirmisler :( İnşallah bebeğini kötü etkilememistir bu yaşananlar.

İnternette baktım kan testi yanlış sonuç vermesi sıfıra yakın iktimal diyor. Bende anlamıyorum 0.2 çıktı ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum bilemedim valla hayırlısı olsun
tarafından
Bebeğim kistik higromadan kaybettim cok fazla radyasyona maruz kaldı ☹️

Dava ac dedi herkes ben o kaybı yaşadıktan snra dava açsam ne acmasam ne  ağrılarım geçmiyordu kolumdan direk enjekte ediyorlardı
Şuan düşündükçe ağrı girdi başıma ☹️
(176 puan) tarafından
Yaaa Rabbim sabır güç versin çok üzüldüm sana da aynı acıları yeniden yazdirdigim için :( Yarın bende kadın doğuma gideceğim muayene olacağım tekrar belki benimde testte gozukmuyordur
tarafından
Şuan bir oğlum var 3 aylık ❤️
İnşallah hayırlısı olur senin içinde
Hayırlısı öyleymiş
(176 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım hayirlisi tabikii
0 oy
(163,510 puan) tarafından
kan testinde yanilma olmuyo
(176 puan) tarafından
Yorumdaki arkadaşta yanılma olmuş 8+4 günlük hamileyken negatif çıkmış yine de test bende arafta kaldım
tarafından
Yasamasaydim bende yanılma yok diyordum ama yaşadım hatta snradinda bir doktorla kavga bile ettim evrakları çıkardım başka bir hastanrdeydi oda şok oldu
(163,510 puan) tarafından
acaba kan falanmi karisti
tarafından
Bir karışır iki karışır kaç kere test yapıldı 3 kere mr cekildi ultrason la bakıldı röntgen çekildi kadın doğum sürekli baktı en sonunda utanmadan bebeğin kesesine kist demiş yani nasıl bebek olduğunu görmezsin sen nasıl doktorsun.
Ve ağrılarım çok fazlaydı ne serumlar ne iğneler vurdular
0 oy
tarafından
Hayır olmaz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,026 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
2 cevap 195 göst.

Kategoriler