Nasil olcak doktor neye bakicak ? Yani sanci v.s bisey olursa napcaklar birde acilma falan varmi diye alttanda bakarmi???
Bende haftaya gidicem yorumları merak ediyorum )))
Kaç haftaliksin canım? Ben 34 haftalık önce nst bağlanıyor şancı ve bebek kalp atışı ölçülüyor 20 yada 30 dk. Sürüyor.ardindan göbekten ultrason ile muayene ediyor sonra el ile alttan bakıyor açılma var mı bebek aşağıda mi diye sonra alttan ultarson ile rahim ağzı onda incelme var mı diye bakıyor.cunku doğumdan önce 3.5 cm oluyor eğer ki 2 cm felan olmuş ise rahim ağzı doğum yaklaşmış oluyor.umarim bilgi verdim.dun ben muayene oldun bu şekilde yapıldı.
Nts bağlıyorlar orda sancıların ne kadar düzeyde ona bakıyorlar yüksekse doktor seni müsaitse soru soruyor kasılma sancı varmı kaç haftalık valan eger asırı yüksekse Altan bakıyorlar benim öyle oldu ama hiç acımıyor catı muayenesi bunu bil tabi ben normal dogramadım gönül isterdi normal olsun ama sezaryen
Kaçıncı haftada ilk defa nst ye girdiniz kizlar
Nst nasıl geçti emine)
Bende çok merak ediyorum bi de korkuyorum
1,488,292 soru
24,327,971 cevap
345,577 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın