0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,757 puan) tarafından
Canlar merhaba öncelikle hepinize hayırlı akşamlar bebeğim bir yaşında ve anne sütünden başka hiçbir şey yemiyor her şey denedim ama hâlâ hiçbir şey yemiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kız hiç tavsiye verecek yok mu ? 
-Reklam-
0 oy
(815 puan) tarafından
Nasıl yani sadece anne sütü ile mi besleniyor 
(1,757 puan) tarafından
Genellikle anne sütü içiyor arada sırada hoşuna gidecek şeyler olursa yiyor daha doğrusu her zaman her gün bir şey yapmaya çalışıyorum yapıyorum da ama her şey yemiyor
0 oy
(12,083 puan) tarafından
Yani dua et emiyor 18 aylığız beni emmedi hiç şuan sadece tarhana içiyor başka ley ağzına sürmez
(1,757 puan) tarafından
Kız o da zor ha
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Hiç birşey derken. Sabah kahvaltısı öğle yemeği ara öğün falan bunlarda hicbirsey yemeyip sadece süt mü içiyor. O bebek nasıl kilo alacak nasil besin alacak ki. İllaki azda olsa yiyordur ya 
(1,757 puan) tarafından
Canım şöyle uyandığında ilk süt içiyor yani anne sütü veriyorum öğleye doğru mesela ben bir şey yapıyorsam biliyorsam az bir şey ona da tattırmaya çalışıyorum yine istediğim kadar yemiyor akşam da aynı keza öyle ama genellikle anne sütü daha çok istiyor
(1,404 puan) tarafından
Sabah uyandıp süt içtikten 1 2 saat sonra falan kahvaltı vermelisiniz ki bu çocuk peynir zeytin yumurta bunları yemeli öğlene kadar beklememeli siz önüne köyün döke saça yesin süt içmeyle olmaz sadece. Egerki yemezse sabah kalktığında direk ilk işiniz süt vermeden önce kahvaltı ettirmek olsun. yediği kadar yesin kendisi yesin ama alışsın besinleri tanısin. Daha sonra anne sütü verin. Oglende çorba makarna ona özel şeyler hazırlayın muhallebi falan. Ara öğünlerde verin eline muz mandalina illaki götürür ağzına yemek ister o şekil daha keyif alır.
(1,757 puan) tarafından
İnşallah deneyeceğim canım teşekkür ederim
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Doktora danışarak birşeyler yapmalısın. Memeye bağlı ve bağımlı olmak farklı şeyler, kan değerleri duşuk olabilir. 

Kızım 1 yaşına geliyor evde pişenleri yiyor + sabah akşam devam sutu
(1,757 puan) tarafından
Haklısın canım aşımız olduğunda söyleyeceğim konuşacağım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde EvLaTlArIm71 (2,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,027 soru

24,163,145 cevap

335,466 kullanıcı

...