0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ben eşime büyü yapılmış olmasından şüphe ediyorum hatta kaynanamdan şüphe ediyorum böyle büyüden anlayan büyü bozan bir hoca var mı bildiğiniz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(1,041 puan) tarafından
Çoğu şarlatan iyisini bulmak zor sen evden duanı kuranini eksik etme birde böyle düşünme sebebin nedir özel degilse
tarafından
Eşim eskiden de annesine düşkündü şimdi çok fazla değişti resmen beni ona köle etmek istiyor annesine ailesine laf ettirmiyor onlar her ağzına geleni rahatlıkla söylüyor adamın gıkı çıkmıyor ben yada baska biri bu hakaretleri etse ona çoktan öldürürdü
-Reklam-
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Bu büyü olaylarından da çok korkuyorum yaa, hiç anlamadığım şeyler belki bilen çıkar :/
tarafından
Insallah çıkar ya çünkü eşimin amcasının eşi zamanında eşine büyü yapmış bağlansın kendine diye bu da oğlu ona bağlansın diye yapmış diye korkuyorum adam anasının bi lafını ikiletmiyor kadın ağzına geleni rahatlıkla söylüyor esimin gıkı çıkmıyor
0 oy
(14,959 puan) tarafından
Hepsi para tuzağı. Adam akıllı birisi var mı bilmem 
tarafından
Birini buldum pek güvenmedim ama büyü yok.dedi eşin sana baglansin diye su yaparim 300 tl istedi kabul etmedim
(14,959 puan) tarafından
Allah düşürmesin büyüyle duracaksa hiç durmasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,379 soru

24,071,492 cevap

330,682 kullanıcı

...