0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar kurbanda köye gidicem annemlere erken biliyorum ama kızım beşikte sallamadigin sürece uyumaz arabada olsa bile otobüsle gitmeyi düşünüyorum nasıl olacak bana akıl verin nasıl besiksiz uyutabilirim acaba

13 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Kurbana kadar hic sallamadan uyutmaya caliscan canim alışması icin
(886 puan) tarafından
Nasıl yapicam mesela ağlıyor sallamasam
-Reklam-
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Benim oğlumda ayakta sallamadan uyumuyordu. Yazın köye gittik 24 saatlik yol. 15 aylıktı o zaman uyudu valla hemde çok rahat ettik eşimde vardı yanımda 
(886 puan) tarafından
Nasıl uyudu
(14,189 puan) tarafından
Emerken uyuyordu ya da kucagimda. Araba salladigi için hoşuna gidiyordu :D
(886 puan) tarafından
Anladım
0 oy
tarafından
Benim oğlumda besiksiz uyumaz asla ama ben emzirdim baktım uyumuş. Üstelik evde en uzun uykusu 15 veya 20 dk ama otobüste 3 saat kesintisiz uyudu öyle şaşırdım ki ❤️ 
(886 puan) tarafından
Geceye denk geliyor ama inşallah uyur ya korkuyorum mızmız bebek
tarafından
Gece yaptık bizde yolculugumuzu cnm daha iyi oluyo karanlık olunca otobüste sallanıyo güzel uyuyo☺️ her ihtimale karşı bir büyük çarşaf yada bez tarzı bişey al eşinle sallarsin
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Genelde çocuklar otobüste kendiliğinden uyuyor. Uyumazsa işin çok zor. Bebekle yolculuk gerçekten zor. Ağlıyor herkes of pof diyor offf
(886 puan) tarafından
Aynen evet
0 oy
tarafından
Biz arabayla 30 saatlik yol gittik kızım 9 aylıktı oda çok sıkıntılıydı uykusu ama yol boyunca çok güzel uyudu hiç rahatsız etmedi beni emziriyordum zaten o şekilde uyuyordu 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Kurbana kadar alıştır madem
(14,189 puan) tarafından
Ahahhaha memeyi bende Şubat'ta keseceğim ya yetti canıma pörsüdü resmen :D valla akşam a alistirdim bütün evin ışıklarını kapatıyorum kapıyı da kapatıyorum gidemiyor, yanına uzanıyorum az bı emiyor sonra döne döne uyuyor. Köpekler uyumuş kediler uyumuş hadi anneye saril gözlerini kapat uyku vakti geldi falan diyorum bana sarılıp uyuyor ilk günlerde 1 saati buldu uyuması ama şimdi alıştı bazen 15 dakika da bile uyuyor bazen de yarım saat
(886 puan) tarafından
Nasıl verdin kısaca anlatır mısın
(25,177 puan) tarafından
Ya ben yatarak emziremiyorum ya benim malzemeler küçük uzanamıyo çocuk :D
(14,189 puan) tarafından
Benimki de minnacık :Dd çocuk nerdeyse üstüme çıkıyor emebilmek için :D
(25,177 puan) tarafından
Hahaha ya çok tatlı
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Küçük mu kaç ay lik cam kenarı dışarı bakarken otobüsün sallanmasi ile uyur belki
(886 puan) tarafından
Şimdi 15olucak ama o zamana kadar 21oluyor
(3,799 puan) tarafından
Genelde otobüs de uyur çoğu bebek bende çok yaptım öyle yolculuk 14 saatlik yedirip icirip camdan bakılıyorken uyurdu
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Sallamayı unuttur bence canım her yere beşiğini goturemezsin çok zorlanırsın. Kaç aylık bilmiyorum ama kendi kendine uyumasını sağlamalısın bir şekilde.
(886 puan) tarafından
Nasıl yapicam bilmiyorum
(2,136 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin
(886 puan) tarafından
O zamana kadar 21oluyir şimdi 15olacak
0 oy
(163,302 puan) tarafından
hamak besik alabilirsiniz
(886 puan) tarafından
Var onu kullanıyorum ama otobüste nasıl olur
0 oy
tarafından
Ben yaımdaki koltugada bilet aldım ayagımı uzattım kızımı sallaya sallaya gittğm 12 saat
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bebekler otobüs araba gibi yerlerde daha çok uyur benim bildiğim
0 oy
tarafından
Valla mecbura kalınca uyur canım merak etme 
0 oy
tarafından
Yol kaç saatlik bide iki koltuk kirala ayağını uzat salla aklıma başka bisey gelmedi canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
23 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekler (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
15 Şubat 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Birkoalaannesi (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 648 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...